Meld je gratis aan

Canon EOS 5D Mark II - 100 - f/5.6 - 1/30 - 105 mm

een brandtrap in al zijn schoonheid, het repeterende lijnenspel en de verschillende grijstinten trokken mijn aandacht.


Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Colourbex op 15 november 2017 om 09:36

Mooi in beeld gebracht!

xgeering op 13 augustus 2017 om 14:08

Erg mooi van compositie, goed gezien. Persoonlijk denk ik dat ik in nabewerking de hooglichten iets meer eruit zou halen en contrast zou toevoegen. Maar dat is en blijft een kwestie van smaak, en daarover valt wel degelijk te twisten; sterker nog, daar is dit forum ook voor ++ Gr, Xander

willem4772 op 13 augustus 2017 om 18:34

Beste Xander, ook ik heb nog de status beginnend fotograaf. Ik heb beroepsmatig in de afgelopen jaren veel gefotografeerd, maar daar kwam het niet aan op een mooie compositie. Dat wat voor een onderzoek van belang kon zijn moest erop staan. Ik heb mij nooit bezig gehouden met photoshop o.i.d. Ik wil mij daar nog wel in gaan verdiepen. Bedankt voor de stem en aanwijzingen, dit is wat ik zeer waardeer en waarmee ik vooruit hoopt te komen in de techniek om een mooie foto neer te zetten. Voorlopig mijn portfolio op zoom.nl vullen met opnamen in de verschillende categorieën en dan maar eens bepalen, ga ik voor allrounder of status van specialist op een bepaalde cat.

xgeering op 15 augustus 2017 om 22:58

Beste Willem, daar worstel ik ook nog altijd mee; heb wel bepaalde categorieën die meer mijn interesse hebben dan andere, en ook categorieën die mijn interesse totaal niet hebben, maar in de praktijk fotografeer ik alles wat voor mijn lens komt als ik er met de camera op uitga.

En wat betreft die status, daar hecht ik erg weinig waarde aan aangezien je die hier zelf kan bepalen en in theorie iedereen zich dus gevorderd of (semi-)professional kan noemen; ik zie regelmatig foto's voorbij komen van 'zichzelf gevorderd benoemde fotografen' waarbij ik, laat ik het netjes zeggen 'zo mijn bedenkingen heb'. Ik laat mijn status dan ook op 'beginner' staan

Zoomstra op 19 augustus 2017 om 09:37

En andersom ook... Ik zie regelmatig foto's voorbijkomen waarbij de fotograaf zich beginner noemt. Ik heb er laatst eentje aangeschreven waarvan ik vond dat het gewijzigd moest worden. Ze heeft het dan ook gewijzigd. Maar verder ben ik het van harte met jullie eens. Zo sta ik in de absolute kinderschoenen terwijl ik het fotograferen ook al meer dan twintig jaar heel leuk vind. Ik heb mij er alleen nooit in verdiept. Dat doe ik pas sinds een paar maanden. Ik heb wat serieuzer materiaal aangeschaft, ben veel lesboeken gaan lezen en leer héél veel van jullie en alle anderen die soms al meer dan 40 jaar fotograferen.

3

Stemmen

Bekeken:31

Favoriet:0

willem4772

Niveau:beginner
Lid sinds: 04-08-2017

Meer foto's uit de categorie Architectuur

  • Calatrava brug
  • Almere - la Defence
  • fundatie spiegeling
  • Rotterdam by Night
Datum:
13 aug. 2017 00:05:27
Camera:
Canon EOS 5D Mark II
Iso:
100
Sluitertijd:
1/30 sec
Diafragma:
f/5.6
Brandpuntsafstand:
105 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast