Meld je gratis aan

Canon EOS 5D Mark III - 800 - f/3.2 - 1/400 - 200 mm

https://www.javfotografie.nl/nl/oekraine
Van 08-17 juli verbleef ik in Oekraïne. Een gedeelte in de stad Kiev en een gedeelte in Zapruddya, een afgelegen dorp buiten Kiev. Daar heb ik een klein project opgesteld waar ik het leven in Oekraïne wilde vastleggen.

Tijdens mijn eerste dag in het dorp heb ik het leven van deze kleine kunnen redden door hem uit een toilet te vissen. Hieronder het verhaal:

Er zijn daar veel honden te zien, erfhonden maar ook gedumpte honden en zwerfhonden. Zo trof ik een moederhond aan met tepels die bijna de grond raakten, een grote kans dat ze dus een nest in de buurt had. Dat nest vond ik al snel en besloot eten klaar te maken voor ze. Het nest bestond uit 6 puppy's, althans dat dacht ik... Totdat ik hard gepiep, bijna gekrijs, uit een schuurtje naast het nest hoorde. Ik liep op het geluid af wat achter een deur vandaan kwam. Vervolgens opende ik de deur en zag een gat in de grond wat een toilet moest voorstellen, die putten zijn zo diep en ik wist dat er een 7e pup in was gevallen. Ik liep weg, wanhopig denkend hoe ik hem eruit moest krijgen. Het gepiep was hartverscheurend. Ik besloot toch nog een keer te kijken en dat was maar goed ook, want ik zag zijn hoofdje in de put. Hij probeerde er zelf uit te klimmen. Zonder enige twijfel greep ik hem bij zijn hoofdje en haalde hem eruit. Hij zat onder de menselijke ontlasting en was aan de dunne kant, niemand weet hoe lang hij daarin heeft gezeten.

Mijn hand zat zelf ook onder de menselijke ontlasting, maar het was het waard. Hij is nu herenigd met zijn moeder, broertjes en zusjes en hopelijk gaat hij het verder redden daar.

De foto's van mijn project worden binnenkort gepubliceerd op mijn website.


Reacties (3)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Lilian2010 op 1 augustus 2017 om 15:24

Indrukwekkend verhaal.
Mooie foto ook.
Gr. Lilian

MarijeScheening op 1 augustus 2017 om 15:13

Bravo!!!!!!!!

PatriciadeG op 1 augustus 2017 om 15:05

Respect!

1

Stemmen

Bekeken:38

Favoriet:0

JudithVrugt

Niveau:professional
Lid sinds: 07-10-2015

Meer foto's uit de categorie Dieren

  • Ekster
  • Icarusblauwtje (vrouw)
  • Zeepaard
  • Heel indringend!
Datum:
1 aug. 2017 14:46:26
Camera:
Canon EOS 5D Mark III
Iso:
800
Sluitertijd:
1/400 sec
Diafragma:
f/3.2
Brandpuntsafstand:
200 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast