Meld je gratis aan

Nikon D700 - 200 - f/1.0 - 1/250

Zoom vroeg mij een aantal weken geleden of ik de Lensbaby Sweet 50 wilde testen. Dat vond ik natuurlijk super leuk. Deze foto is gemaakt met de Sweet 50 op F 2.8.
De review kun je hier vinden:
http://zoom.nl/artikel/reviews/23147-review-lensbaby-sweet-50.html

Iedereen heel erg bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige foto en ook op de review. In de kerstvakantie ga ik weer eens lekker in zoom duiken en al jullie mooie beelden bekijken.


Reacties (29)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
watikziefotografie op 27 augustus 2015 om 11:54

Mooi................heel mooi!!!
gr. ellie

Andrea66 op 27 augustus 2015 om 14:21

Dank je Ellie

sytzeherder op 31 maart 2015 om 17:24

De zachte kleuren zijn prachtig en rustgevend.
Groet Sytze

Andrea66 op 1 april 2015 om 11:28

Dank je Sytze gr Andrea

Arno03 op 20 februari 2015 om 21:10

het is net een sprookje !! super...

Andrea66 op 2 maart 2015 om 17:40

Dank je Arno groetjes Andrea

Jan Vernes op 1 februari 2015 om 23:07

Dit is een prachtig plaatje. Mooi dromerig en schitterend van kleur.

Ik heb ook jouw review gelezen en ben enthousiast geraakt door het Lensbaby virus. "Dat wil ik ook", dacht ik. Dus een Lensbaby composer pro met sweet 50 optic besteld. Wat een leuk lensje. Nu flink oefenen.
Groet Jan

Andrea66 op 2 februari 2015 om 17:52

Hai Jan, dank je wel erg leuk te lezen. Dat oefenen is alleen maar super leuk.... heel veel plezier ermee. Groetjes Andrea

JoycedeLeeuw op 11 januari 2015 om 16:38

Dank je wel voor de review van de Sweet 50. Zeker een aanwinst voor de Lensbaby collectie als ik je foto's zie. Hij staat op mijn verlanglijstje.
Groet, Joyce

PtR op 22 december 2014 om 21:19

Wat een mooi effect. Ik heb je review gelezen en ik denk dat ik ook eens zo'n lensbaby ga kopen. Leuk experimenteren. Je hebt trouwens een schitterend portfolio, gevuld met beelden die ik in mijn meest creatieve buien nog niet zou zien. Knap!

Groet,
Peter

goldy op 22 december 2014 om 19:16

Prachtige plaat Andrea, jij weet er steeds weer een kunstwerk van te maken!
Fijne feestdagen!
Groetjes, Hetty

Jozeeke op 22 december 2014 om 16:14

wat heeft zo`n lens toch een mooi effect
Heerlijk dromerig sfeertje
en door je review wordt ik
toch meer gecharmeerd van deze lens.
Dus die komt er wel


groetjes José

ineke op 21 december 2014 om 12:13

Prachtig en ik vind het knap wat je met het lensje presteert. Gr. ineke

kb op 20 december 2014 om 12:00

waanzinnig mooi Ook je stuk er over

kb+

burry op 19 december 2014 om 17:28

Een echt kunstwerk heb je ervan/ermee gemaakt. groetjes Burry

birgitte61 op 18 december 2014 om 12:05

Mooie sfeer en kleurenverloop.
Gr Birgitte

arjovandijk op 18 december 2014 om 11:51

Fraaie sfeer en kleuren. Groet Arjo.

roxanne op 18 december 2014 om 08:11

Prachtig effect. Gr. Marja +

daan de vos op 17 december 2014 om 22:56

Weer een bijzonder stemmige foto heerlijk van kleur. Je bent goed bezig.

gr Daan

tineteeuw op 17 december 2014 om 22:18

Prachtige tinten, sfeer en beeld een genot om naar te kijken.
Gr. tine

onnekemeijer op 17 december 2014 om 21:27

prachtig.....+1

dAnjou op 17 december 2014 om 20:09

Wat een prachtige foto zeg wat kan jij een mooie sfeer geven met je foto s heel knap hoor
Groetjes Trudy met stem

jomerj op 17 december 2014 om 19:17

heel mooi Andrea
gr jo

dylano op 17 december 2014 om 18:46

en wat kan jij allemaal met die lens..wauw andrea wat supermooi
hanny

willemienkappetein op 17 december 2014 om 18:44

Prachtige opname Andrea. Mooi ook dat kleurverloop! Gaaf.....!

loeffen op 17 december 2014 om 17:10

Een mooi effect geeft deze lens.
mooi resultaat in ieder geval.
Ook de keuren zijn bijzonder mooi.
gr loeffen.

nieke-blos op 17 december 2014 om 16:55

Je vorige review heb ik gezien en de foto's die je met de lensbaby maakt, vind ik heel mooi en bijzonder. Zo ook deze!
Fijn dat er opnieuw iets te lezen valt!
Groetje, Ineke

Andrea66 op 17 december 2014 om 17:01

Dank je Ineke leuk

Fred-horst op 17 december 2014 om 16:39

Mooie dromerige opname.
Bijzonder beeld zo van de varens.

Gr. Fred

FrankDalemans op 17 december 2014 om 15:23

Mooi de scherpte gelegd. Prachtig van kleur! Bedankt voor de interessante review. Het prikkelt me om me, in de toekomst, te verdiepen in die materie.

Andrea66 op 17 december 2014 om 17:00

Dank je Frank leuk te horen.

Teuni op 17 december 2014 om 15:03

De foto's van de varens zijn heel mooi Andrea. Helemaal jou stijl + een beetje lensbaby.
gr. Teuni

Andrea66 op 17 december 2014 om 17:00

Dank je Teuni

WillemHuwae op 17 december 2014 om 15:00

Sprookjesachtig en kleurrijke diepteshot!

grt - Willem

mphvanhoof op 17 december 2014 om 14:52

Mooi hoe de plant uit de achtergrond uit het scherm lijkt te komen. Spannend mystieke plaat. Gr MArcel.

jaap70 op 17 december 2014 om 14:47

Prachtig effect heb je bereikt, Andrea. Kan zo in de verkoop als kerstkaart!
Groet, Jaap

Andrea66 op 17 december 2014 om 14:53

Dank je Jaap.

21

Stemmen

Bekeken:271

Favoriet:3

Andrea66

Niveau:professional
Lid sinds: 11-05-2009

Meer foto's uit de categorie Macro

  • bloem of banaan?
  • Still in the halfpipe
  • Stripes...
  • Versteend Hout 3
Datum:
17 dec. 2014 14:40:13
Camera:
Nikon D700
Iso:
200
Sluitertijd:
1/250 sec
Diafragma:
f/1.0
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast