Meld je gratis aan

Canon EOS 5D (Canon) - 640 - f/1.8 - 1/25 - 50 mm

Via deze weg wil ik meteen een fotovriend aan jullie voorstellen, zijn naam is Frank en hij maakt waanzinnige ' spirituele' beelden. Ik vind het uniek en zeeeer de moeite waard. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje gingen wagen.... ..... Thanks!

http://gallery.zoom.nl/user/22096/frankincense/


Reacties (52)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
biancaatje op 17 februari 2007 om 10:08

Hahaha, oeps sorry!! Hopelijk kan ik het nog veranderen....... Grappig dat er na 582 kijkers iemand er iets van zegt.. Thanks! (Hij staat er zelfs zo op een engelse site, grinn...)

ebbe op 17 februari 2007 om 08:40

Vond deze foto via de "all time best" foto gallery.
Hij is heel erg mooi. Om hem helemaal perfect te maken zou ik de titel veranderen in "emptiness", onder het mom van: als we toch engels gaan gebruiken kunnen we dat net zo goed correct doen.
gr, ebbe

gerben_cadee op 9 februari 2007 om 14:52

Waanzinnig (en nu nog 9 woorden die eigenlijk al te veel zeggen )

Blaauw op 9 februari 2007 om 01:00

Geweldig effect. Vervreemdend, maar door die strakke blik heel erg direct. Onwijs mooie natuurlijke kleuren, en bijzonder hoe kader en foto in elkaar doorlopen door de 'spatjes'. Echt te gek!
Goet,
Blaauw

Photonook op 29 januari 2007 om 12:07

Ik ben een tijdje bezig geweest om een zelfportret te maken voor de wwedstrijd maar het lukt me maar niet. Toen ik er achterkwam dat ik toch niet naar China zou kunnen omdat ik dan op Hawaii zit ben ik ook maar direct gestopt. Het lijkt soms zo makkelijk een foto van jezelf maar maar niets is zo moeilijk als een zelfportret. Iedere keer weer bewijs jij daarmee dat je gewoon echt wel erg goed bent. Ik blijf naar jouw foto's kijken en probeer het bij mezelf maar niet meer .
De orginaliteit van deze foto is weer verbluffend. Hoe kom je er toch op? De blik in je ogen is erg goed en maakt dat ik moet lachen. Typisch jouw humor.
Groetjes,
Nook

crabcocktail op 23 januari 2007 om 00:18

Goed initiatief Bianc, je hebt meer kijkers dan ik ha ha..Vind de foto's van Frank ook grandioos net zoals deze. Heel knap!

BEEART op 20 januari 2007 om 22:17

Je lijkt hier wel op Humptie Dumpty:

Humpty Dumpty sat on a wall:
Humpty Dumpty had a great fall.
All the King's horses and all the King's men
Couldn't put Humpty Dumpty in his place again

Bee (sm) Art

Lorenzo op 20 januari 2007 om 00:01

prachtige foto met een prachtig verhaal, dat we zelf mogen bedenken...

arny op 17 januari 2007 om 00:33

als ik jou verhalen over hoe deze foto tot stand is gekomen vind ik "emptymess" misschien een iets betere titel

maar we weten allemaal, 'de echte kunstenaar moet lijden' en dat gegeven heeft je weer eens tot een prachtig eindresultaat geinspireerd... en wellicht ook een zacht (nivea) huidje?

Dee op 16 januari 2007 om 22:47

Heb je hier met maskers gewerkt (haha) Zo had ik je nog niet gezien. Hij is erg leuk en technisch natuurlijk weer heel erg goed. Groet Danny

Typhina op 16 januari 2007 om 18:19

Zo, zo, sprankelend mooi... De kleuren, eigenlijk gewoon de hele foto. Een verdiende 10,10,10!

Babs5 op 16 januari 2007 om 13:40

Ook deze is weer super creativiteit, kunstzinnigheid. Zeer fraai bedacht en uitgevoerd. Maar wat zie je eruit, iHHHH!!!!

gr. Josette

biancaatje op 15 januari 2007 om 21:21

Hihi, thanks guys...... .......

Nou Car... Ik ben heel benieuwd en hoop gewoon dat ik straks weer van de partij mag zijn... ..........

capman op 15 januari 2007 om 20:49

Geweldig Bianc. hoe verzin je het Ik ben een beetje bang dat je straks ook nog naar China moet Als je daar erg mee zit dan ga ik wel in jouw plaats

Ik mis het ook maar er zit vaart in mijn project al duurt het nog zeker twee maanden

Liefs, Car

jojomo op 15 januari 2007 om 10:45

Prachtig.....de complete leegheid goed in beeld gebracht!
Vr.gr.JoJo

natureboy op 15 januari 2007 om 00:33

Gewoon fantastisch Bianca...euh mijn grote mond gaat slecht dicht, dus even geen woorden. IK weet echt niet wat te zeggen...jouw creativiteit vreet mijn muze op!
Gr Willem

Van Tilburgh Jasper op 15 januari 2007 om 00:32

Jaja,
Hier gaan we weer
Schitterende opname Bianca. Het portret spreekt. De scherpte in de ogen en de softfocus naar achter. Ook de serene kleurtoon is schitterend. De ogen en lippen zijn zowat het enige waarin kleurcontrast naar voor komt.

Ook de blik is super, beetje verrast effect, betrapt.. Ik weet niet.
Is gewoon weer een heerlijke plaat om naar te kijken

Sn@rfie op 15 januari 2007 om 00:19

mag ik mee naar China....dit is weer een geweldige Bianca!! ( inclusief een beteuterd mondje)

biancaatje op 15 januari 2007 om 00:03

Nou van binnen is ie niet zo fris hoor Tamaar, haha..... Het gaat over onwetendheid, oppervlakkigheid, jezelf een masker voorhouden en afstand bewaren naar anderen...... En omdat ik mezelf heb ' gebruikt' wil niet aangeven dat ik mezelf ook zo zie even voor de duidelijkheid, haha..

Jouw ' emptyness' vind ik ontzettend treffend gevonden, dankjewel voor je intepretatie.... Ik denk dat het de lading zeker wel dekt..

Ontzettend bedankt en nu ga ik een schoonheidsslaapje doen, kan het wel gebruiken haha

dianaapie op 14 januari 2007 om 23:53

Top...Klasse..Een echte jou plaat..Is altijd genieten..heerlijk..
He fijn wat van je te zien..Altijd weer
Gr*Diana

Klein molletje op 14 januari 2007 om 23:48

"Emptyness.....Biancaatje..... JAAAAA vlug kijken, weer een lekkere duistere dramatische plaat natuurlijk!!" Dit dacht ik net dus toen ik je mail zag. Je begrijpt dat mijn mond openviel van verbazing toen ik een licht, bijna fris portret zag. Haha.

Je blik doet me denken aan iemand die in een inrichting zit en vragend opkijkt als een geliefde hoopvol binnenkomt en je hem aankijkt zo van.... "Wie ben je? Wat kom je hier doen?" (niet vervelend bedoelt overigens hoor) Echt niet wetend wat er allemaal gaande is, je niet bewust zijnde van de buitenwereld. Dus emptyness is hier perfect gekozen. Indrukekkende plaat weer hoor. Complimenten!

Tamara

@lex op 14 januari 2007 om 23:23

Je hebt hier weer een hele bijzondere foto neergezet binaca! Echt super die expressie op het gezicht. Wordt versterkt door de uitgevreven lippestift (?) Iets minder 'groots' dan de meeste van je uploads maar zeker net zo de moeite waard. Er lijkt geen einde te komken aan je creatieve brein! Top...

Groet,
Alex

Marie-Louise op 14 januari 2007 om 23:03

Is me dat schrikken!

Wat een waanzinnig zelfportret Bianc, die blik, dat "schoonheidsmasker", die uitgesmeerde lippenstift...En wat een fraaie bewerking, die tinten...Helemaal super!!!

Petra Spithoff op 14 januari 2007 om 22:38

Wat ben je toch verschriikkelijk goed. Deze springt er echt uit..ja china biancaatje komt eraan.
Gr.Peet

Ruud van der Lubben op 14 januari 2007 om 21:39

Ik vindt dit heel apart, de meeste dames willen voor geen goud op deze manier gezien worden, maar je brengt het op deze manier wel erg goed. !!

Hatje op 14 januari 2007 om 21:27

Een schitterende foto en tis een genot om naar je foto's te kijken!Super!
Gr Hatje

cootje design op 14 januari 2007 om 21:24

Mooi hoor Bianca... heel gaaf... wat een idee... Lekker scherp en prima bewerking...

bianca dijck op 14 januari 2007 om 21:13

zeker goed gedan bianca en je gaat volgens mij wel winnen met dit zelfportret voor china,je hebt het verdient ook met je gave foto's gr bianca

biancaatje op 14 januari 2007 om 21:10

@ Elco.. Hahaha, je had me moeten zien stuntelen... ...... Koude straaltjes water overal overheen, papiersnippers die steeds loslieten en VERSCHRIKKELIJK kriebelden (tuurlijk net zoals je neus op zo'n moment) en als je denkt ' ik hoop dat ik niet moet niezen' ......... taddaaaaaaaaa, kun je weer overnieuw beginnen!

shit

@ Peet..... pfff, ik weet het, ik weet dat ik anderen mensen ook niet altijd even fraai neerzet, dan moet ik er zelf ook maar aan geloven. Plus het feit dat ik nog maar erg weinig mensen durf te vragen voor mijn ' ontberingen' hihi.

@ Frank.... Kan echt wel effe duren hoor dat abonnement, ik heb geloof ik 4 maanden moeten wachten voordat ik echt kon uploaden. ALS je dan los wilt gaan, moet je wachten... dat is rot... ..... Hou vol, komt goed. Ik wacht gewoon af.

@ Tineke.... Ja met de zelfontspanner. Soms stel ik de punten eerst in, maar meestal weet ik niet helemaal hoe de compo uitpakt dus maak ik er gewoon een heleboel... Er hoeft er maar 1tje leuk te zijn tenslotte.... Nu heb ik wel een aantal toffe, maar ze zijn steeds Net anders, niet zo boeiend dan.

Hartstikke bedankt Kim en alle anderen, waanzinnig leuk jullie commentaren!!

EvdD op 14 januari 2007 om 20:56

Hahaha, ja wat je wel niet over hebt voor een goed zelfportret. Nou ja, laat ik maar niks zeggen...
Deze is waanzinnig leuk! Als er WHAT!? boven had gestaan had ik het ook geloofd. Erg goed! Groet, Elco

wadoo op 14 januari 2007 om 20:01

Heeel erg mooi portret Bianca....hoe kom je erop zeg (maar dat denk ik regelmatig bij je foto,s).
perfect bewerkt en afgewerkt!!
Zeker een kanshebber
gr werner

Jan Louis op 14 januari 2007 om 19:53

Wat een orgineel zelfportret, dat gaat idd moeilijk worden voor de redactie haha.
gr. JL

Jan Ouwendijk op 14 januari 2007 om 19:45

Ben altijd al blij als mensen gewoon op de foto willen Bianca. Dus weer heel mooi gedaan en een geweldige blik. Vind het ook altijd leuk als iemand bij mijn foto's kijkt, dus ook even bij Frank gaan kijken. Misschien nog een paar puntjes op de i, maar verder inderdaad heel sfeervol. Groetjes, Jan

Sitarih op 14 januari 2007 om 19:40

Tjonge, hier wordt ik toch weer even stil van hoor! Wat ben je toch een meesterlijk fotograaf... Heel knap, prachtige belichting en scherptediepte, de rode lippenstift is ook perfect erbij. Die creativiteit van jou is echt een bodemloze put... Weetje ik kan nog wel 200 woorden wijdden aan hoe fantastisch ik je vind en dit ook weer... Hou maar op nu, anders wordt het zo eentonig...

giesbers op 14 januari 2007 om 19:28

Wat een fantastisch portret weer! Wat een zeggingskracht....! Ook de bewerking past er goed bij. Doe je dit met zelfontspanner? Hoe zorg je dat je scherpstelt op de juiste punten? Gr. Tineke

pat2006 op 14 januari 2007 om 19:18

Weer heel origineel ,die ogen zijn geweldig, veel succes voor China, gr. Patrick.

frebia op 14 januari 2007 om 19:14

ben jij dit zelf? ja dat zal wel want je hebt hem ingestuurd voor zelfportret...leuk gedaan ...hahaje hebt je zelf onherkenbaar gemaakt...gr.Bianca

Rocca op 14 januari 2007 om 19:06

Inderdaad... prachtig! Wat een blik!! Origineel, scherp, apart,... Ik gun het je ook die eerste prijs!
Gr. Philippe

Peet op 14 januari 2007 om 18:49

J ehebt je er zelf niet mooier op gemaakt. haha. Maar de bewerking is heel goed gedaan zoals ook dito het kader. gr. Peet

biancaatje op 14 januari 2007 om 18:39

Hahaha, ik durf er bijna niet over te dromen, maar zie het helemaal voor me.... die mensjes weten niet wat hen overkomt, gniffel..

Dank Marcel en joost! Met je eigen tronie op het net is nog steeds iets waar ik wel aan moet wennen, dus superfijn dat jullie het plezant vinden... Doeidoei.

looknow op 14 januari 2007 om 18:36

poeh, sterk! en dan net niet aankijken enne ... dat rood op het papier.. een vondst!
grt. joost

mphvanhoof op 14 januari 2007 om 18:34

Ik moet zeggen dat je toch steeds weer hele mooie dingen uit je camera tovert. Het is een genot om naar jouw werk te kijken. Het blaakt van de inventiviteit, creativiteit, kunstzinnigheid. Zo ook deze weer. Zeer fraai bedacht en uitgevoerd. Erg goed gedaan. Grtz Marcel.

biancaatje op 14 januari 2007 om 18:31

Thanks Rene....... Ga een beetje die leegte opzoeken denk ik, die bevalt prima.. Grtjs.

biancaatje op 14 januari 2007 om 18:29

Hahaha, ik ook wel, maar er zijn zoooooooveeeeel andere fantastische portretten, daar kunnen ze vast wel een keuze uit maken lijkt me.... ........
Ik heb wel een paar voorkeuren en daar zit JIJ ook bij kan ik zeggen.... Dus succes!

erveer op 14 januari 2007 om 18:27

Goed gekozen titel Bianca. Lege blik, maar wat een impact. Waarschijnlijk door de bewerking die ook in het kader doorwerkt. Kleur van e ogen vind ik super en die rode lippen maken het plaatje af. Wat een verbeelding in die leegte.
Groeten van Rene

Ronn op 14 januari 2007 om 18:25

Jij gaat naar China..)))) tralalala....)) Super Bianca! Werkelijk zeer origineel.
Grt Ronn

Maniak op 14 januari 2007 om 18:24

Deze vind ik erg mooi. Het lijkt wel geschilderd en komt bijna doorschijnend over. De tinten en de uitdrukking vind ik prachtig.

0

Stemmen

Bekeken:975

Favoriet:1

biancaatje

Niveau:semiprof
Lid sinds: 22-06-2005

Meer foto's uit de categorie Portret

  • DSCF4948 z-w_zoom
  • Dreamer
  • Familie
  • Softness

Ingezonden voor fotowedstrijd:

Datum:
14 jan. 2007 18:18:13
Camera:
Canon EOS 5D (Canon)
Iso:
640
Sluitertijd:
1/25 sec
Diafragma:
f/1.8
Brandpuntsafstand:
50 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Upload een bewerking van deze foto
Rapporteer deze foto als ongepast