Meld je gratis aan

Fotocursus - veelgestelde vragen


Fotocursus op video (=Videozine)

Abonnees ontvangen bij iedere editie van Zoom.nl magazine ook het Videozine. Dit is een digitaal interactief magazine met educatieve video's dat je heerlijk kunt lezen op computer, tablet of smartphone. Naast de video's, ook tips en mooie beelden. Het Videozine sluit aan bij een artikel in het tijdschrift en geeft je extra verdieping.

Video´s downloaden
Kijk je de video's liever als losse video? Ga dan naar de Fotocursus op video. Hier kun je de video's ook download om ze te branden op dvd en te kijken op televisie of om ze mee te nemen op vakantie.

Abonnees kijken deze Videozine/Fotocursus op video gratis via Digitaal lezen op de computer of in onze eigen Zoom.nl Magazine-app die je kunt downloaden voor tablet of smartphone.

Word nu abonnee
Vragen, opmerkingen of suggesties?
Kijk eens op onze help-pagina. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.


Veelgestelde vragen :


1. Waar vind ik mijn abonneenummer?

Je abonneenummer staat op de adressticker van de Zoom.nl die je thuis gestuurd krijgt. Ook op eventuele correspondentie en facturen die je van ons hebt ontvangen, zetten we je abonneenummer. Kun je je abonneenummer niet vinden? Kijk dan op onze helppagina.
Heb je je abonneecode reeds ingevoerd, dan vind je deze ook terug onder het profielmenu rechtsboven, dan naar Profiel wijzigen en dan onder het tabblad Account.