Lees Zoom.nl magazine eenvoudig en onderweg op je tablet of smartphone


Download direct de app! Android en iOS gebruikers kunnen hem downloaden in de App Store of Google Play.

AppstoreGoogle Play


Zoom.nl magazines

Een digitaal magazine is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vanaf nu kun je zelf kiezen waar en hoe je Zoom.nl leest. In de app kun je al jouw magazines veilig bewaren en op elk gewenst moment teruglezen. Je hebt namelijk toegang tot de nieuwste editie en alle eerdere edities die in 2014 en 2015 zijn uitgegeven! Voor abonnees is dit zelfs geheel gratis!


Zoom.nl Videozine


Vanaf 2016 ontvangen abonnees bij iedere editie het Videozine. Een digitaal interactief magazine dat je heerlijk kunt lezen op computer, tablet of smartphone. Naast de video's, ook tips en mooie beelden. Het Videozine sluit aan bij een artikel in het tijdschrift en geeft je extra verdieping.


Abonnees kijken deze Videozine gratis via Digitaal lezen op de computer of in onze eigen Zoom.nl Magazine-app die je kunt downloaden voor tablet of smartphone. Niet-abonnees kunnen een Videozine los bekijken, dit kan alleen in de app vanaf € 2,99 per Videozine. Download de app om te kijken welke onderwerpen er beschikbaar zijn.

Zoom.nl fotocursus op video

De Fotocursus op video zal hiermee verdwijnen, maar voorlopig zullen we de video's uit het Videozine nog wel ook als losse video blijven weergeven via Fotocursus op video. Voor abonnees is dit gratis. Niet-abonnees kunnen een Fotocursus los bekijken, dit kan alleen in de app vanaf € 2,99 per Fotocursus. Download de app om te kijken welke onderwerpen er beschikbaar zijn.

Nieuwsartikelen

Je kunt in de app nu ook alle artikelen lezen die ook op de website beschikbaar zijn. Zowel abonnees als niet abonnees kunnen de newsfeed in de app gratis lezen. Zo mis je naast je tijdschrift ook niets op de Zoom.nl website. Als je de newsfeed wilt bekijken, dien je de app eerst te updaten.Veelgestelde vragen:


1. Hoe download ik de app?

De app is voor iedereen gratis verkrijgbaar in de Google Play (Android) en in de App store (Apple iOS). Klik op onderstaande icoontje of zoek in de App store of Google Play naar Zoom.nl magazine.

Zoom.nl digitaal lezen is momenteel beschikbaar op de volgende apparaten met de volgende besturingssystemen (OS):

iOS 6.0 en nieuwer:
iPad 2 met iOS 7, iPad 3, iPad 4 met iOS 8, iPad mini met iOS 8, iPad Air met iOS 8, iPhone 5, iPhone 6.

Android 4.2 en nieuwer:
Google Nexus 7, HTC One m8, LG G2, Samsung Galaxy Tab 2 7.0, Samsung Galaxy Tab 2 10.1, Samsung Galaxy Tab 3, Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6.

Op andere toestellen kunnen we niet garanderen dat de app volledig functioneel is.

Appstore

Google Play
2. Is de app ook beschikbaar voor mijn Windows tablet?

De Zoom.nl magazine app is alleen beschikbaar voor Android en iOS.

3. Kan ik Zoom.nl ook op mijn PC of MAC lezen?

Ja, dat is mogelijk, dit kan alleen als je Zoom.nl abonnee bent. Lees meer>>

4. Welke kosten zijn er verbonden aan Zoom.nl op mijn tablet of smartphone?

De app downloaden is geheel gratis in de App store of Play Store, voor zowel abonnees als niet-abonnees. Abonnees kunnen in de app GRATIS inloggen met hun abonneenummer en postcode. Zodra je ingelogd bent, kun je de editie(s) direct gratis downloaden.

Als je geen abonnee bent, en dat ook niet wilt worden, dan kun je uiteraard ook losse edities in de App kopen. Je betaalt dan een lager tarief van € 5,99 (prijswijzigingen voorbehouden). In de winkel kost Zoom.nl € 6,20. Je betaling gaat via je account in de Google Play (voor Android) en in de App Store (voor Apple iOS).

5. Waar vind ik mijn abonneenummer?

Je abonneenummer staat op de plastic seal om de Zoom.nl magazine die je thuis gestuurd krijgt. Het is de cijferreeks boven je adres, Kun je je abonneenummer niet vinden? Geen probleem, bel onze klantenservice: +31 (0)23-5364401 (bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 14:00 uur) of stuur een mail klantenservice@reshift.nl. We helpen je graag!

Heb je je abonneecode reeds ingevoerd, dan vind je deze ook terug onder het profielmenu rechtsboven, dan naar Profiel wijzigen en dan onder het tabblad Account.

6. Mijn gekochte edities zijn weg. Kan ik deze opnieuw downloaden?

De edities die je eerder gekocht hebt kun je opnieuw downloaden zonder dat je daarvoor extra moet betalen. Deze edities zijn immers gekoppeld aan je Apple of Android account.

7. Abonnement afgelopen?

Als je abonnement op Zoom.nl afgelopen is, kun je reeds gedownloade edities nog steeds lezen. Echter, edities die je tijdens je abonnement niet hebt gedownload, kun je na afloop van jouw abonnement niet alsnog downloaden. Wij adviseren je dus om gedurende de looptijd van jouw abonnement elke editie te downloaden, dan is je archief altijd compleet - ook na afloop van je abonnement!

NB: Wanneer je de app verwijdert van je apparaat, verwijder je hiermee ook alle reeds gedownloade edities.

8. Ik wil geen papieren tijdschrift meer. Is er een online-only abonnement?

Binnenkort zullen we ook een online-only abonnement aanbieden waarbij je de edities digitaal ontvangt. Stuur een mail naar website@zoom.nl om te worden geïnformeerd wanneer het digitale abonnement beschikbaar is. Met een Zoom.nl digitaal abonnement krijg € 10,- korting op het print abonnement.