Dit is de Lenstafette! Onze Zoom.nl community gaat aan de slag met de premium SP objectieven van Tamron. Na het delen van de gebruikerservaring gaat de lens weer door. En door. En door! Check alle ervaringen en prachtige voorbeeldfoto's hier. Wil je zelf kans maken om deel te nemen aan de Lenstafette en twee weken lang een Tamron lens testen? Geef je dan op via onderstaande button.

Tamron
Nog geen deelnemers.. ben jij de eerste? Schrijf je in!

Tijdens de Lenstafette test je vanuit jouw passie voor fotografie, twee weken lang een Premium SP objectief van Tamron, variërend in brandpunt en vatting.

Hoe werkt het?
Nadat je je hebt aangemeld om mee te doen met de Tamron Lenstafette, kiezen wij uit alle aanmeldingen Zoomers uit die mee mogen doen. Alleen als je geselecteerd bent, nemen we via de mail contact met je op. Je hoort van ons met welk objectief je aan de slag mag gaan en in welke periode. Uiteraard mag je een voorkeur doorgeven! Het objectief wordt vervolgens bij je thuis bezorgd.

Wat ga ik doen?
Je test het geselecteerde objectief thuis met je eigen camera. Aan de hand van een briefing opgesteld door de Zoom.nl redactie ga je vervolgens aan de slag met het objectief. Na het testen, schrijf je een gebruikerservaring, die wij online plaatsen op deze pagina. Natuurlijk samen met de mooie foto’s die je met de lens hebt gemaakt. Een samenvatting komt ook in het Zoom.nl magazine. Na de testperiode nomineer je een nieuwe tester die aan de slag kan gaan met een eigen objectief. Aan het einde van de Tamron Lenstafette staan 20 gebruikerservaringen op deze site en maken de testers kans om een nieuw Tamron objectief te winnen!

Wanneer je je inschrijft en je wordt niet uitgekozen om deel te nemen, zullen je gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt.