Meld je gratis aan
 • 4 Vallende sterren fotograferen, het kan de komende dagen!

  Vallende sterren fotograferen, het kan de komende dagen!

  17 oktober 2017, 14:38

  De meteorenzwerm Orioniden trekt de komende dagen over ons land heen. Mooi moment dus om je wekker 's nachts te zetten en deze vallende sterren te bewonderen (en te fotograferen natuurlijk). Wij geven je enkele tips om prachtige foto's te maken van deze sterrenregen.

  Lees verder >>
 • 1 Winnaar HEMA fotowedstrijd: Vakantiefotograaf van het Jaar!

  Winnaar HEMA fotowedstrijd: Vakantiefotograaf van het Jaar!

  9 oktober 2017, 11:45

  Jullie hebben massaal jullie foto's ingestuurd voor de HEMA fotowedstrijd, Vakantiefotograaf van het Jaar. Er kwamen er zelfs meer dan 3000 binnen! Na een lange zoektocht zijn de 4 winnaars dan eindelijk bekend!

  Lees verder >>
 • 0 Verslag Zoom.nl Bootcamp 2017 - In één dag een betere fotograaf

  Verslag Zoom.nl Bootcamp 2017 - In één dag een betere fotograaf

  22 september 2017, 14:36

  Op een vroege en regenachtige zaterdagochtend komen we aan op het bijzondere DRU Industriepark in Ulft. Op deze prachtige industriële locatie vindt vandaag de Zoom.nl Bootcamp plaats! Met de cameratas op onze rug zijn staan we klaar om te beginnen aan dit fotografische weekend: 4 masterclasses op één dag: tijd voor de tweede editie van de Zoom.nl Bootcamp!

  Lees verder >>
 • 1 Winnaar Djoser Fotowedstrijd - De andere manier van reizen

  Winnaar Djoser Fotowedstrijd - De andere manier van reizen

  12 september 2017, 10:00

  Samen met Zoom.nl ging Djoser op zoek naar de meest bijzondere reisfoto's met de wedstrijd: De andere manier van reizen. Er kwamen bijna 1.000 inzendingen binnen, maar de winnaars zijn bekend!

  Lees verder >>
 • 0 Het NK Natuurfotografie gaat weer van start!

  Het NK Natuurfotografie gaat weer van start!

  16 juni 2017, 14:40

  Natuurfotografie liefhebbers opgelet! Na de Amsterdamse Waterleidingduinen van vorig jaar, is dit jaar het Nationale Park De Hoge Veluwe aan de beurt om op de foto gezet te worden tijdens het NK natuurfotografie 2017.

  Lees verder >>
 • 2 De verrekijkers en telelenzen dag van Kamera Express

  De verrekijkers en telelenzen dag van Kamera Express

  7 juni 2017, 11:41

  Kamera Express organiseert op zaterdag 10 juni een evenement, speciaal voor verrekijker en telelenzen in het Biesboschcentrum in Dordrecht. Tijdens deze dag kun je vrijblijvend verrekijkers en telelenzen uitproberen onder begeleiding van onder andere Nikon ambassadeur Emile de Jong.

  Lees verder >>
 • 0 Ga aan de slag met de macro-objectieven van Nikon

  Ga aan de slag met de macro-objectieven van Nikon

  9 mei 2017, 16:02

  Wil je de macro-objectieven van Nikon testen tijdens een workshop macrofotografie? Meld je dan nu aan en wie weet ga jij met ons mee op pad naar een unieke locatie in Nederland!

  Lees verder >>
 • 8 Ga jij met ons mee naar de Photo Adventure?

  Ga jij met ons mee naar de Photo Adventure?

  2 mei 2017, 00:00

  Wil jij de allernieuwste objectieven van Sigma testen tijdens een van de grootste fotografiebeurzen van Europa? Meld je dan nu aan en wie weet ga jij met ons mee op pad naar de Photo Adventure!

  Lees verder >>
 • 9 Fotofair 2017 - Wat kun je allemaal verwachten?

  Fotofair 2017 - Wat kun je allemaal verwachten?

  27 april 2017, 08:52

  Als je aan het einde van de dag terugkeert van hét foto-, media- en drone-evenement voor alle foto- en videoliefhebbers bij Safaripark Beekse Bergen, zit je gegarandeerd vol nieuwe inspiratie! De Fotofair 2017 wordt op 15ha grond zowel binnen als buiten gehouden en kent talloze demonstraties, workshops, lezingen en masterclasses van bekende professionele fotografen. Ook worden er bijzondere fotomomenten gecreëerd om zelf vast te leggen en kun je profiteren van speciale aanbiedingen op de nieuwste fotoapparatuur bij de verkooppartner. Op de Fotofair 2017 is daarnaast alles te vinden over verrekijkers en digiscoping. Nieuw toegevoegd is de Fotografica beurs.

  Lees verder >>
 • 34 Zoom.nl Bootcamp 2017

  Zoom.nl Bootcamp 2017

  27 maart 2017, 20:12

  Ben jij die energieke en enthousiaste fotograaf die het uiterste uit zichzelf wil halen? Wil jij jezelf ook in één dag verder ontwikkelen als fotograaf? Haal dan je camera van de automaat en doe mee met de Zoom.nl Bootcamp!

  Lees verder >>