Meld je gratis aan
 • 0 Unieke workshop trouwfotografie

  Partner: Unieke workshop trouwfotografie

  14 augustus 2018, 13:32

  Heb jij al weleens een bruiloft gefotografeerd maar zou je graag meer willen leren van award winning trouwfotograaf Isabelle Hattink? Heb jij een Nikon camera en ben je beschikbaar op vrijdag 28 september? Lees dan snel verder en meld je aan!

  Lees verder >>
 • 0 Landschapsfotografie met de Panasonic Lumix G9

  Partner: Landschapsfotografie met de Panasonic Lumix G9

  14 augustus 2018, 09:10

  Op het strand en in de duinen van Katwijk aan zee mochten vijf Zoomers de Lumix G9 systeemcamera een dagje uitproberen. Mirjam, Eelke, Erik, Judith en Wilbert volgden op uitnodiging van Panasonic een workshop landschapsfotografie.

  Lees verder >>
 • 0 Ga jij naar de fotografiebeurs Photokina in Keulen?

  Partner: Ga jij naar de fotografiebeurs Photokina in Keulen?

  13 augustus 2018, 13:57

  Ontdek de nieuwste producten en trends op gebied van fotografie op de Photokina, Duitsland. Alle aspecten op gebied van fotografie komen samen op deze beurs.

  Lees verder >>
 • 0 SIGMA lenzen getest: review van Brenda Roos

  Partner: SIGMA lenzen getest: review van Brenda Roos

  12 augustus 2018, 14:00

  Deze zomer gingen vijf Zoomers op pad voor een workshop straatfotografie in Amsterdam. Zij werden begeleid door straatfotograaf Bas Losekoot en ondertussen testten zij verschillende SIGMA lenzen. Brenda deelt haar ervaringen van deze dag en vertelt ons hoe deze SIGMA lenzen haar bevallen zijn.

  Lees verder >>
 • 0 SIGMA lenzen getest: review van Anneke Wilms

  Partner: SIGMA lenzen getest: review van Anneke Wilms

  10 augustus 2018, 16:20

  Deze zomer gingen vijf Zoomers op pad voor een workshop straatfotografie in Amsterdam. Zij werden begeleid door straatfotograaf Bas Losekoot en ondertussen testten zij verschillende SIGMA lenzen. Anneke deelt haar ervaringen van deze dag en vertelt ons hoe deze SIGMA lenzen haar bevallen zijn.

  Lees verder >>
 • 2 SIGMA lenzen getest: review van Ahmed el Ainouni

  Partner: SIGMA lenzen getest: review van Ahmed el Ainouni

  8 augustus 2018, 17:08

  Deze zomer gingen vijf Zoomers op pad voor een workshop straatfotografie in Amsterdam. Zij werden begeleid door straatfotograaf Bas Losekoot en ondertussen testten zij verschillende SIGMA lenzen. Ahmed deelt zijn ervaringen van deze dag en vertelt ons hoe deze SIGMA lenzen hem bevallen zijn.

  Lees verder >>
 • 0 De nieuwe iPhone(s) - drie cameralenzen?

  Partner: De nieuwe iPhone(s) - drie cameralenzen?

  7 augustus 2018, 14:00

  Wanneer de zomer in volle hevigheid is losgebarsten zijn er twee zekerheden: de stranden liggen vol én de nieuwe iPhone wordt binnenkort onthuld. Traditioneel organiseert Apple in september een evenement om te vertellen wat voor nieuwe toestellen het bedrijf lanceert.

  Lees verder >>
 • 0 Think Tank fototassen getest: review van Marjolein Fortuin

  Partner: Think Tank fototassen getest: review van Marjolein Fortuin

  7 augustus 2018, 10:00

  Acht Zoomers testten onlangs verschillende Think Tank tassen in de Botanische Tuinen in Utrecht om op zoek te gaan naar hun ideale fototas. Hieronder deelt Marjolein haar ervaringen van de dag en vertelt zij hoe de verschillende tassen haar zijn bevallen.

  Lees verder >>
 • 1 Fujifilm X-T100: betaalbare Fujifilm X-T-camera met elektronische zoeker

  Partner: Fujifilm X-T100: betaalbare Fujifilm X-T-camera met elektronische zoeker

  6 augustus 2018, 13:24

  Enthousiaste beginnende fotografen kunnen traditiegetrouw bij Fujifilm terecht voor een compacte, snelle en goede camera. Fujifilm combineert een fraaie styling met innovatieve en moderne techniek. De nieuwe Fujifilm X-T100 is de meest recente aanvulling van de X-T-range en maakt die gewilde serie camera's weer een stukje beter bereikbaar voor de enthousiaste beginnende fotograaf, want de X-T100 is de meest voordelige camera in die aantrekkelijke line-up.

  Lees verder >>
 • 2 Tamron 100-400mm getest: review van Patrick Reymer

  Partner: Tamron 100-400mm getest: review van Patrick Reymer

  3 augustus 2018, 14:00

  Vier Zoomers mochten onlangs de 100-400mm F4.5-6.3 Di VC USD van Tamron testen. Onder leiding van ervaren hondenfotograaf Rick Letterboer maakten zij spectaculaire actiefoto's van honden. Hieronder deelt Patrick zijn ervaringen van de dag en vertelt hij hoe het objectief hem is bevallen.

  Lees verder >>