Meld je gratis aan
  • 0 Review: Sony FE 16-35mm F2.8 GM

    Review: Sony FE 16-35mm F2.8 GM

    10 oktober 2017, 08:31

    Sony breidt z'n professionele netwerk snel uit met high-res body's en een snel groeiende reeks professionele objectieven. De Sony G Master-serie kreeg met deze gloednieuwe 16-35mm F2,8 een heel interessant lichtsterk zoomobjectief.

    Lees verder >>
  • 0 Review: Canon EOS 200D

    Review: Canon EOS 200D

    10 oktober 2017, 08:13

    Gelukkig zijn er nog steeds fotografen die de overstap van die handige smartphone, die immers altijd in je broekzak zit, naar een reflex maken. Met deze 200D is die switch verleidelijk en makkelijk.

    Lees verder >>
  • 3 Review: Nikon D850

    Review: Nikon D850

    23 september 2017, 10:00

    Nikon bestaat 100 jaar, en dat vierden ze onder andere met de introductie met een nieuw vlaggenschip; de D850. Nikon presenteert de camera als de ultieme alleskunner. Is dit Nikon's antwoord op de oprukkende systeemcamera's in het pro segment?

    Lees verder >>
  • 0 Test de X-T20 van Fujifilm

    Test de X-T20 van Fujifilm

    22 augustus 2017, 01:43

    Testers gezocht! Kleine en snelle systeemcamera's worden steeds populairder bij liefhebbers en professionals, net als deze Fujifilm X-T20. Wil jij deze camera met retro body testen? Dat kan!

    Lees verder >>
  • 0 Review: Olympus TG-5

    Review: Olympus TG-5

    11 juli 2017, 20:35

    Olympus stopt heel stoer minder megapixels in hun 'outdoor' vlaggenschip. De Tough TG-5 heeft daardoor wel 4K video, maar 'slechts' 12 megapixels. Is dat genoeg?

    Lees verder >>
  • 0 Review: Sony Cybershot DSC-HX350

    Review: Sony Cybershot DSC-HX350

    27 juni 2017, 10:00

    Er zijn van die dagen dat je echt niet de hele dag met je enorme en loodzware fototas vol met objectieven wil sjouwen. Wel met de HX350?

    Lees verder >>
  • 1 Review: Fujifilm X100F

    Review: Fujifilm X100F

    20 juni 2017, 10:00

    Fujifilm brengt met de F de vierde versie van deze camera uit. Is deze uitvoering de ultieme camera voor de straatfotograaf?

    Lees verder >>
  • 0 Review: Fujifilm GFX 50S

    Review: Fujifilm GFX 50S

    6 juni 2017, 10:00

    Fujifilm gooit de knuppel in het hoenderhok. Waar de meeste camerafabrikanten hun troeven zetten op fullframe, introduceert Fujifilm een compleet nieuw middenformaatsysteem. En dat voor een zeer concurrerende prijs!

    Lees verder >>
  • 1 Review: fujinon X50mm F2 R WR

    Review: fujinon X50mm F2 R WR

    30 mei 2017, 10:00

    Systeemcamera's zijn over het algemeen klein en compact. Jammer alleen dat er zo weinig compacte hoogwaardige lichtsterke objectieven voor worden gemaakt.

    Lees verder >>
  • 0 Hoe fotografeer je uitzichten tijdens je vakantie?

    Hoe fotografeer je uitzichten tijdens je vakantie?

    27 mei 2017, 10:00

    Nu het weer buiten zo mooi is, begint het vakantiegevoel alweer te kriebelen! Je kijkt al uit naar dat moment dat je op die bergtop staat en er een prachtig uitzicht aan je voeten ligt. Misschien ga je op stedentrip en ga je op zoek naar de perfecte skyline? We geven je tips om tijdens je vakantie de mooiste uitzichten te fotograferen!

    Lees verder >>