Meld je gratis aan
  • 0 Hoe fotografeer je uitzichten tijdens je vakantie?

    Hoe fotografeer je uitzichten tijdens je vakantie?

    27 mei 2017, 10:00

    Nu het weer buiten zo mooi is, begint het vakantiegevoel alweer te kriebelen! Je kijkt al uit naar dat moment dat je op die bergtop staat en er een prachtig uitzicht aan je voeten ligt. Misschien ga je op stedentrip en ga je op zoek naar de perfecte skyline? We geven je tips om tijdens je vakantie de mooiste uitzichten te fotograferen!

    Lees verder >>
  • 2 Kodak Ektra - Een camera met belfunctie?

    Kodak Ektra - Een camera met belfunctie?

    19 mei 2017, 10:00

    Bij het zien van de Kodak Ektra maakte mijn hart een sprongetje! Is dit dan eindelijk dé smartphone voor fotografen? De eerste indruk van de productfoto's en video's waren veelbelovend, maar maakt hij deze verwachtingen waar? Kan hij de concurrentie aan met het vlaggenschip van bijvoorbeeld Apple, Samsung of LG?

    Lees verder >>
  • 0 Gebuikersreview Canon EOSM10

    Gebuikersreview Canon EOSM10

    17 mei 2017, 10:00

    Recentelijk had ik de beschikking over een Canon EOS M10 en in dit blog deel ik mijn ervaringen vanuit 2 invalshoeken: de standaard gebruikerservaring en een appels met peren vergelijking met een MFT-camera. Het waarom van dit laatste komt straks uiteraard aan bod. Laten we eerst eens kijken naar de standaard zaken van deze spiegelloze camera uit de EOS M lijn.

    Lees verder >>
  • 0 Review: Sony A9

    Review: Sony A9

    16 mei 2017, 00:00

    Sony is vol op stoom. Ze zijn niet alleen nu dé fabrikant van de sensoren van een groot deel van de prijswinnende body's van dit moment. Ze zijn ook bezig met een indrukwekkende opmars in technologie met hun eigen body's.

    Lees verder >>
  • 2 Gebruikersreview Panasonic GH5

    Gebruikersreview Panasonic GH5

    11 mei 2017, 10:25

    Zoom.nl-lezer Sander Gesthuizen test voor Zoom.nl de Panasonic Lumix GH5 tijdens zijn trip naar New York.

    Lees verder >>
  • 1 Review: Canon EOS M6

    Review: Canon EOS M6

    9 mei 2017, 10:00

    Canon lanceerde nog maar een paar maanden geleden de Eos M5. Volgens ons het meer dan volwassen systeem camerasysteem van Canon, compleet met een fraaie EVF. Deze nieuwe M6 is een deels uitgeklede versie van de M5. Misschien een slim idee als je niet alle opties nodig hebt maar wel wat goedkoper wil shoppen?

    Lees verder >>
  • 1 Review: Fujifilm X-T20

    Review: Fujifilm X-T20

    2 mei 2017, 10:00

    Fujifilm is goed bezig! Zes maanden na de aantrekkelijke X-T2 is er de betaalbare X-T20, met dezelfde sensor en beeldprocessor als de X-T2.

    Lees verder >>
  • 1 Review: Samyang 20mm f/1.8 ED AS UMC

    Review: Samyang 20mm f/1.8 ED AS UMC

    11 april 2017, 13:00

    Samyang is een Zuid-Koreaanse objectievenbouwer die slim inspeelt op de wensen van de verwende fotograaf. Wel een lichtsterk objectief met mooie optische specificaties. Niet die torenhoge aanschafprijs.

    Lees verder >>
  • 0 Review: Pentax KP

    Review: Pentax KP

    4 april 2017, 10:00

    Pentax heeft een kleine, maar uiterst trouwe schare bewonderaars van de body's met opvallende looks en bijbehorende vaak indrukwekkende specs. Hoe zal deze Pentax KP hen bevallen?

    Lees verder >>
  • 0 Gebruikersreview: Canon EOS M5

    Gebruikersreview: Canon EOS M5

    28 maart 2017, 10:00

    Canon was laat met het lanceren van z'n eerste systeemcamera. De originele M zag het licht in 2012 en viel toen op vanwege het ontbreken van een snelle autofocus. Met de M5 laat Canon nu zien dat kleiner niet minder hoeft te presteren. Zoomer Dave Zuuring voelde deze systeemcamera, die oogt als een mini reflex, eens aan de tand.

    Lees verder >>