Meld je gratis aan
  • 1 Review: Fujifilm X100F

    Review: Fujifilm X100F

    20 juni 2017, 10:00

    Fujifilm brengt met de F de vierde versie van deze camera uit. Is deze uitvoering de ultieme camera voor de straatfotograaf?

    Lees verder >>
  • 0 Review: Fujifilm GFX 50S

    Review: Fujifilm GFX 50S

    6 juni 2017, 10:00

    Fujifilm gooit de knuppel in het hoenderhok. Waar de meeste camerafabrikanten hun troeven zetten op fullframe, introduceert Fujifilm een compleet nieuw middenformaatsysteem. En dat voor een zeer concurrerende prijs!

    Lees verder >>
  • 1 Review: fujinon X50mm F2 R WR

    Review: fujinon X50mm F2 R WR

    30 mei 2017, 10:00

    Systeemcamera's zijn over het algemeen klein en compact. Jammer alleen dat er zo weinig compacte hoogwaardige lichtsterke objectieven voor worden gemaakt.

    Lees verder >>
  • 0 Hoe fotografeer je uitzichten tijdens je vakantie?

    Hoe fotografeer je uitzichten tijdens je vakantie?

    27 mei 2017, 10:00

    Nu het weer buiten zo mooi is, begint het vakantiegevoel alweer te kriebelen! Je kijkt al uit naar dat moment dat je op die bergtop staat en er een prachtig uitzicht aan je voeten ligt. Misschien ga je op stedentrip en ga je op zoek naar de perfecte skyline? We geven je tips om tijdens je vakantie de mooiste uitzichten te fotograferen!

    Lees verder >>
  • 2 Kodak Ektra - Een camera met belfunctie?

    Kodak Ektra - Een camera met belfunctie?

    19 mei 2017, 10:00

    Bij het zien van de Kodak Ektra maakte mijn hart een sprongetje! Is dit dan eindelijk dé smartphone voor fotografen? De eerste indruk van de productfoto's en video's waren veelbelovend, maar maakt hij deze verwachtingen waar? Kan hij de concurrentie aan met het vlaggenschip van bijvoorbeeld Apple, Samsung of LG?

    Lees verder >>
  • 0 Gebuikersreview Canon EOSM10

    Gebuikersreview Canon EOSM10

    17 mei 2017, 10:00

    Recentelijk had ik de beschikking over een Canon EOS M10 en in dit blog deel ik mijn ervaringen vanuit 2 invalshoeken: de standaard gebruikerservaring en een appels met peren vergelijking met een MFT-camera. Het waarom van dit laatste komt straks uiteraard aan bod. Laten we eerst eens kijken naar de standaard zaken van deze spiegelloze camera uit de EOS M lijn.

    Lees verder >>
  • 0 Review: Sony A9

    Review: Sony A9

    16 mei 2017, 00:00

    Sony is vol op stoom. Ze zijn niet alleen nu dé fabrikant van de sensoren van een groot deel van de prijswinnende body's van dit moment. Ze zijn ook bezig met een indrukwekkende opmars in technologie met hun eigen body's.

    Lees verder >>
  • 2 Gebruikersreview Panasonic GH5

    Gebruikersreview Panasonic GH5

    11 mei 2017, 10:25

    Zoom.nl-lezer Sander Gesthuizen test voor Zoom.nl de Panasonic Lumix GH5 tijdens zijn trip naar New York.

    Lees verder >>
  • 1 Review: Canon EOS M6

    Review: Canon EOS M6

    9 mei 2017, 10:00

    Canon lanceerde nog maar een paar maanden geleden de Eos M5. Volgens ons het meer dan volwassen systeem camerasysteem van Canon, compleet met een fraaie EVF. Deze nieuwe M6 is een deels uitgeklede versie van de M5. Misschien een slim idee als je niet alle opties nodig hebt maar wel wat goedkoper wil shoppen?

    Lees verder >>
  • 1 Review: Fujifilm X-T20

    Review: Fujifilm X-T20

    2 mei 2017, 10:00

    Fujifilm is goed bezig! Zes maanden na de aantrekkelijke X-T2 is er de betaalbare X-T20, met dezelfde sensor en beeldprocessor als de X-T2.

    Lees verder >>