Meld je gratis aan
 • 5 De beste alternatieven voor Lightroom - Capture One, MacPhun en meer!

  De beste alternatieven voor Lightroom - Capture One, MacPhun en meer!

  22 november 2017, 10:00

  Nu Lightroom is opgesplitst in Lightroom Classic CC en Lightroom CC en de software definitief in een abonnementsdienst is veranderd, zijn veel fotografen op zoek naar een alternatief. We geven je dan ook dit overzicht met de beste alternatieven!

  Lees verder >>
 • 1 Wacom creëer 3D binnen handbereik: de Pro Pen 3D

  Wacom creëer 3D binnen handbereik: de Pro Pen 3D

  9 november 2017, 10:30

  Wacom introduceert een nieuwe digitale pen: de Pro Pen 3D. Deze 3D pen is uitgerust met nieuwe functies die professionele ontwerpers en kunstenaars in staat moet stellen om hun beste werk tot leven te brengen. De pen is te gebruiken op een Wacom MobileStudio Pro, Cintiq Pro of een 2017 Intuos Pro-pentablet. De additionele derde knop van de nieuwe pen biedt extra opties voor 3D-programma's en toepassingen.

  Lees verder >>
 • 1 Nik Collection overname door DxO

  Nik Collection overname door DxO

  25 oktober 2017, 17:52

  Goed nieuws voor Nik Collection gebruikers! De fotobewerkingsoftware zal niet gaan verdwijnen. Een paar maanden geleden maakte Google bekend dat zij niet verder wilde gaan met het merk en de ontwikkeling daarvan. Nu is bekend gemaakt dat DxO het merk gaat overnemen om het verder te ontwikkelen.

  Lees verder >>
 • 0 Nieuwe Adobe Lightroom CC - Edit je foto's op elk apparaat in de cloud

  Nieuwe Adobe Lightroom CC - Edit je foto's op elk apparaat in de cloud

  18 oktober 2017, 16:14

  Ruim tien jaar geleden introduceerde Adobe Lightroom, een van de populairste fotobewerkingsprogramma's. Tijdens Adobe MAX in Las Vegas kondigt het bedrijf een volledig nieuwe versie van het programma aan, dat volledig op de Creative Cloud is gebaseerd.

  Lees verder >>
 • 1 Nieuwe versie Adobe Elements: Adobe Elements 2018

  Nieuwe versie Adobe Elements: Adobe Elements 2018

  10 oktober 2017, 14:33

  Voor wie al eens heeft gewerkt met Adobe Elements 16 en 17, weet dat het programma vele mogelijkheden biedt. Adobe Elements legt vooral de nadruk op het gemakkelijk organiseren, bewerken, creëren en delen van je foto's en video's. De Adobe Elements 2018 update focust nog meer op het organiseren van je beelden en het bewerken ervan.

  Lees verder >>
 • 1 Lightroom Quick Tip - Gebruik het masker om je foto slim te verscherpen

  Lightroom Quick Tip - Gebruik het masker om je foto slim te verscherpen

  8 oktober 2017, 10:00

  Als je helemaal klaar bent met de bewerking van een foto, kun je hem nog verscherpen voor een extra punch. Standaard wordt echter ook de ruis in je foto verscherpt en dus benadrukt! In deze Lightroom Quick Tip leggen we uit hoe je selectief je foto kunt verscherpen.

  Lees verder >>
 • 1 Update bewerkingsapp Snapseed - Software

  Update bewerkingsapp Snapseed - Software

  25 september 2017, 14:27

  Google heeft de populaire fotobewerkingsapp Snapseed een update gegeven. De update (versie 2.18) is zowel beschikbaar voor iOS als Android gebruikers.

  Lees verder >>
 • 5 Download nu de nieuwe Zoom.nl Herfst Presets voor Lightroom

  Download nu de nieuwe Zoom.nl Herfst Presets voor Lightroom

  18 september 2017, 15:09

  Met het Zoom.nl Presetpakket kun je in één klik in Adobe Lightroom al je foto's transformeren. Na succesvolle eerdere Zoom.nl Presetpakketten is nu het nieuwe pakket beschikbaar: de Zoom.nl Herfst Presets!

  Lees verder >>
 • 3 Handige gratis apps en software om foto's te bewerken!

  Handige gratis apps en software om foto's te bewerken!

  12 september 2017, 10:00

  We fotograferen steeds meer met onze telefoon, dus het is altijd handig om wat gratis apps te hebben om daarmee direct je foto's te kunnen bewerken. Werk je toch liever op je pc of laptop? Ook daar zijn genoeg gratis programma's voor beschikbaar!

  Lees verder >>
 • 5 Review: Macphun Luminar

  Review: Macphun Luminar

  15 augustus 2017, 10:00

  In deze blog neemt concertfotograaf Fabian Viester het softwarepakket van Macphun; Luminar onder de loep. Luminar is een nieuw fotobewerkingsprogramma dat voorheen alleen voor Mac gebruikers beschikbaar was. Sinds kort is ook de Windows versie er.

  Lees verder >>