Upload jouw foto's
Landschapsfotografie in Zeeland en de eilanden van Zuid-Holland © Sander Poppe

10 februari 2015, 16:43

Landschapsfotograaf Sander Poppe is op dit moment bezig met een fotoboek over Zeeland en de eilanden van Zuid-Holland. Hij zal daarin een kijkje in de keuken geven hoe deze foto's gemaakt zijn.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het fotoboek De Zuidelijke Eilanden. In het boek staan diverse landschapsfoto's vastgelegd in Zeeland en de eilanden van Zuid-Holland, allemaal gemaakt door landschapsfotograaf Sander Poppe.

Bij iedere foto vindt je informatie over de omgeving of hoe deze foto gemaakt is. Op deze manier krijg je een kijkje achter de schermen hoe zijn foto's tot stand komen. De omgevingsinformatie kan over van alles gaan, specifiek voor die locatie. Bijvoorbeeld van het ontstaan van Burgh-Haamstede tot en met de mosseldag in Bruinisse. Het boek wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2015.Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven. Daarom werkt Sander met een voorinschrijving. Je kunt het boek nu bestellen zodat er een inschatting gemakat kan worden hoeveel boeken er gedrukt moeten worden. Je betaalt pas als het boek gedrukt is, rond september 2015. Na betaling hebben ontvangen versturen wij dan het boek.

Kijk op www.de-zuidelijke-eilanden.nl voor de precieze details van de voorinschrijving

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn