Upload jouw foto's
Boek: Moved by nature © boek, inspiratie, natuur, dieren, wildlife

7 april 2015, 14:44

Loulou Beavers is professioneel natuurfotograaf. Haar specialiteiten zijn atmosferische en, in mindere mate, artistieke foto's. In dit boek laat Loulou haar mooiste foto's zien.

Loulou Beavers is professioneel natuurfotograaf. Ze maakt atmosferische en, in mindere mate, artistieke foto's. Haar meervoudig belichtte beelden zijn impressionistisch. Natuurfotografie is voor haar een manier om zich creatief en artistiek uit te drukken. Loulou heeft een blijvende bewondering voor alles wat groeit en leeft. De natuur is veelzijdig, mooi, breekbaar en de bron van alle het leven. En voor haar een bron van inspiratie. Of een foto genomen is in onze eigen tuin, IJsland, Yellowstone of ergens in Afrika, haar doel is om de natuur op haar best te laten zien. In haar werk probeert ze haar fascinatie te tonen voor de natuur en haar kwetsbaarheid. Net als een schilder die gebruik maakt van zijn penseel, gebruikt Loulou haar camera.
In dit boek laat Loulou haar mooiste foto's zien.

Meer informatie: www.photo-moments.nl
Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
agushartono op 1 december 2019 om 14:00

Woow, I can't believe that there is so much information about this subject that have been uncovered in this post. Jual Kursi Kantor

peter456 op 17 juni 2019 om 09:49

Really awesome place here you get the full update free playstation codes it is the really great platform for playing the free online games.