Upload jouw foto's
Nieuwe editie SHUTR.photo magazine!  © fotografie, camera, fotograaf, inspiratie, reportage, nieuw, foto, magazine, shutr, shutr.photo, beeld

13 september 2018, 11:50

Inspiratie en exposure, dat is wat SHUTR.photo biedt. Het is een fotografiemagazine waarop de beste fotografen in contact met de meest fervente beeldliefhebbers worden gebracht. De nieuwste editie is nu uit!

In deze editie (03 2018)

In de nieuwste editie vind je alles over:
- De finishing touch: Beeldbewerkers van de meesters
- Bruisend festival: BredaPhoto
- De drijfveren van verzamelaars
- Meelopen in Studio34X
- 9 portfolio's met karakter
- De staat van de straat: Nieuwste ontwikkelingen in straatfotografie

SHUTR.photo magazine

SHUTR.photo biedt naast de beste fotografie, diensten voor fotografen, zoals verkoop van hun foto's, waarbij de opbrengst aan de fotografen ten goede komt, en mogelijkheden om hun fotografie onder de aandacht te brengen van mogelijke opdrachtgevers, musea en andere instellingen. Eén van die diensten is exposure in een premium fotomagazine van 160 pagina's.

SHUTR.photo biedt zowel online als in print inspiratie, adembenemende portfolio's, oud en nieuw fotografietalent, beeldverhalen, fototrends, -techniek en nog veel meer. Met veel ruimte voor beeld onderscheidt SHUTR.photo magazine zich van de andere bladen. Ook wil SHUTR.photo magazine een verbinding leggen tussen de professionele amateur en de professionele fotograaf en hun werk onder de aandacht brengen van beeldliefhebbers.

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
jackson123 op 26 juli 2019 om 12:53

Look this web and get the best information for playing the fireboy and watergirl games i really like to play this game and i am invite all the user play this free.