Meld je gratis aan
Panasonic komt met Hybride Lumix met 24 mm groothoeklens

1 juni 2010, 10:20

Panasonic breidt vandaag haar Lumix FX-serie uit met de DMC-FX70. Een slanke en stijlvolle camera met een super heldere 24mm ultra groothoeklens en 5x optische zoom (35mm camera equivalent: 24-120mm). Opvallend aan het uiterlijk van deze nieuwe camera is de ronding aan de rechterzijde.

De 14.1 megapixel Lumix DMC-FX70 is een ultracompacte, slanke camera in een hoogwaardige aluminium behuizing, die tevens in HD kwaliteit kan filmen in het efficiënte AVCHD Lite formaat.

De F2.2 lens is ongeveer 1,6 x zo helder dan de F2.8 lens. Hierdoor kun je ook onder minder goede lichtomstandigheden kortere sluitertijden gebruiken.
De Intelligent Auto modus, is bij de FX70 uitgebreid met de Motion Deblur technologie. Deze past automatisch de ISO-instelling en sluitertijd aan aan de beweging van het onderwerp. De camera bepaalt de juiste sluitertijd om beeldvervaging te onderdrukken aan de hand van de beweging van het onderwerp. In combinatie met de helderheid van de lens en de beeldstabilisatie Power O.I.S. voorkomt de DMC-FX70 elke vorm van vervaging of het nu door bewegen van de hand of van het onderwerp komt.

Verder bevat de iA modus alle eigenschappen om iedereen eenvoudig prachtige foto's te laten maken: Power O.I.S., Gezichts-herkenning, Gezichtsdetectie, AF Tracking, Intelligente ISO Controle, Intelligent Scène Detectie en Intelligent Exposure. Maar ook tijdens het filmen met de FX70 is de iA modus beschikbaar.

De snelle opstartsnelheid in combinatie met Sonic Speed AF, maken de FX70 tot een supersnelle camera. De accu van de FX70 moet weer in de lader na ongeveer 360 opnames. Het 3.0 inch grote Intelligent LCD is touchscreen te bedienen en is eenvoudig af te lezen zowel bij het maken van opnames als bij het terugkijken.

De Lumix DMC-FX70 is vanaf eind augustus te koop voor € 299,-.


Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn