Upload jouw foto's
Samsung introduceert de GALAXY S4 zoom © GALAXY S4 voorkant

13 juni 2013, 11:00

Samsung introduceert een nieuw device: de GALAXY S4 zoom. Niet alleen een krachtige smartphone, ook een geavanceerde camera met 10x optische zoom. Is dit de eerste camera waarmee je kunt bellen?

De Samsung GALAXY S4 zoom bevat een 10x optische zoom en daarnaast 16 megapixel CMOS-sensor, een optische beeldstabilisator (OIS) en een Xenon flitser. Het is helaas dus niet de 21x zoom die je had op de Samsung Galaxy Camera maar daar kon je ook niet mee bellen. De Samsung GALAXY S4 zoom is wel de eerste telefoon waarmee je een foto kan maken én delen terwijl je belt. De zoom ring geeft je toegang tot belangrijke functies terwijl je aan het bellen bent. Zo kun je de foto maken en direct via MMS delen met degene die je aan de telefoon hebt.

De telefoon heeft een aantal standaard instellingen die makkelijk te gebruiken zijn in bepaalde omgevingen of situaties als het strand, sporten of kinderen. De optie Drama Shot voegt bijvoorbeeld foto's van bewegende beelden samen tot één foto en met de optie Action Freeze kun je makkelijk snel bewegende onderwerpen fotograferen.

De telefoon draait op Android Jelly Bean 4.2 en biedt veel van dezelfde mogelijkheden als de Samsung Galaxy S4, denk aan Story Album en Samsung Link. Het programma Photo Suggest is wel nieuw en is bedoelt om je te inspireren op het gebied van fotografie. Het scherm op deze Samsung GALAXY S4 zoom is echter minder goed dan de 'gewone' Samsung Galaxy S4. Bij de S4 zoom moet je het doen met een 4,3-inchscherm met resolutie van 960x540 pixels en bij de Samsung Galaxy S4 krijg je nog een 5-inchscherm met 1920x1080 pixels.


De Samsung GALAXY S4 zoom komt in de zomer naar Nederland en zal te verkrijgen zijn voor €549,-. We hopen deze telefooncamera (of cameratelefoon) snel zelf te testen zodat we onze bevinden hier kunnen delen.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn