Meld je gratis aan
Fotobewerken als een PRO met de Loupedeck voor Lightroom © IDG NL

11 november 2016, 14:17

De Loupedeck is een speciaal toetsenbord bedoeld om sneller en eenvoudige foto's te bewerken in Lightroom.

Dit bijzondere toetsenbord is specifiek ontwikkeld voor fotobewerking. De meest gebruikte functies van Lightroom hebben tijdens het ontwerp een plekje gekregen op deze interface. Denk aan belichting, contrast, helderheid, vignette, hooglichten, schaduwen, witbalans en meer.

Hierdoor wordt het gebruik van je oorspronkelijke toetsenbord en muis flink beperkt. Ook het resetten van een waarde naar nul, gaat eenvoudig door een druk op te desbetreffende knop.



Dit plug-en-play device maakt het niet alleen leuker en sneller om je foto's te bewerken, maar tegelijkertijd denken we dan je foto's er ook beter van kunnen worden omdat het foto-bewerken een stuk intuïtiever wordt.

Hoewel het Loupedeck nog in ontwikkeling is voorspellen de makers het te kunnen aanbieden vanaf september 2017 voor een bedrag van €229.
Momenteel loopt er nog een fundraising-campagne op Indiegogo.



Meer informatie
www.loupedeck.com

Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
bentink op 23 november 2016 om 19:13

Lightroom is alleen werken met schuifjes, hoe simpel wil je het nog hebben. En € 229 betalen voor het Loupedeck wat nog in ontwikkeling vind ik behoorlijk aan de prijs. Ik schuif nog wel ff.

rienmonster op 23 november 2016 om 10:31

Het zou wel een stuk makkelijke bewerking van foto's gaan worden, en ja de prijs zal in het begin hoog zijn dus afwachten maar

KAarts op 22 november 2016 om 19:35

€229,- is natuurlijk veel te veel voor zo'n toetsenbord. Dit moet best wat minder kunnen. Ik denk zelf dat een prijs net iets onder de €100,- beter in de markt kan worden gezet

bertwijman op 22 november 2016 om 19:15

Ik ben benieuwd naar ervaringen