Meld je gratis aan
Voor Mac én Windows - Macphun Aurora HDR 2018 © aurora, 1,2

28 augustus 2017, 13:06

Macphun heeft haar Aurora HDR software een update gegeven. Aurora HDR 2018 komt eind september beschikbaar als: "ultieme cross-platform HDR foto oplossing". Waarmee bedoeld wordt dat het zowel op de Mac als op een Windows machine perfect werkt.

Macphun heeft Aurora HDR, dat is ontwikkeld in samenwerking met de bekende HDR-fotograaf Trey Ratcliff, verbeterd op belangrijke punten, waarbij vooral de snelheid en het gebruiksgemak in het oog springen.

Correctiefilters en snelheidverbetering

Met het nieuwe Lens Correctie filter kun je allerlei lensvervormingen corrigeren, van tonvormige tot kussenvormige vertekening, en chromatische aberratie en vignettering verwijderen. De gebruikersinterface is eveneens vernieuwd en de RAW-verwerking is 4x sneller geworden. Samenvoegen en maskeren gaat tot 200% sneller. Daarmee is Aurora 2018 "dramatisch veel sneller" dan de 2017-versie. Last but not least is Aurora nu zowel op Mac als PC door elkaar bruikbaar, wat handig is als je bijvoorbeeld een Windows desktop hebt en een Macbook voor onderweg. Er zijn nog meer verbeteringen aangebracht, maar de definitieve lijst wordt pas bekend gemaakt bij pre-orderen van de software.

Prijs en beschikbaarheid

Aurora HDR 2018 kost $ 99,00 voor nieuwe gebruikers, en $ 59,00 voor bestaande gebruikers (update). Wie een pre-order bestelt vóór 12 september krijgt $ 10,00 korting. Aurora 2018 wordt leverbaar op 28 september voor Mac en Windows.

www.aurorahdr.com

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn