Upload jouw foto's
Welke Panasonic camera moet ik kopen - alle modellen vergelijken © camera, panasonic, 4

19 oktober 2017, 18:58

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe camera, bestaat er de kans dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Zoveel verschillende camera's, waar moet ik beginnen? Zoom.nl introduceert de rubriek: 'Cameralijnen'. In deze rubriek zetten we alle soorten camera's van een bepaald merk op een rij, zodat het een stuk overzichtelijker wordt om een camerakeuze te maken. Afgelopen week hebben we de cameratypes van Leica voor je op een rij gezet. Deze week zoeken we de camera's van Panasonic voor je uit.

Bekijk ook:

Panasonic - systeemcamera (micro four thirds)

Panasonic Lumix GH5: Een uitgebreide systeemcamera met de vorm en uitstraling van een spiegelreflex. Het topmodel van Panasonic. Spatwater-, stof- en vorstbestendig. Erg geliefd bij filmers vanwege de speciale filmfuncties, maar daarnaast natuurlijk ook perfect geschikt voor fotografie.


Panasonic Lumix GX800: Een lekker compacte systeemcamera met uitgebreide selfie functies aan boord, zodat je hem ook goed voor allerlei soorten blogs en vlogs kunt gebruiken.


Panasonic Lumix G80: Deze weerbestendige systeemcamera heeft de look-and-feel van een spiegelreflex. Een camera voor nagenoeg elk fotografiegenre en geschikt voor zowel beginners als gevorderden.


Panasonic Lumix GX8: Een strak vormgegeven spatwaterdichte systeemcamera met een ingebouwde kantelbare digitale zoeker (EVF). Vooral gericht op foto-enthousiasten.


Panasonic Lumix GX80: Een heel kleine en ietwat eenvoudiger uitgevoerde systeemcamera.

Panasonic - compact camera


Panasonic Lumix FZ serie: Allround bridgecamera's of superzooms met een behuizing die sterk doet denken aan een spiegelreflex. Voor een groot zoombereik zonder van lenzen te wisselen. Veelal uitgerust met een grote 1 inch sensor voor een hogere beeldkwaliteit.


Panasonic Lumix LX serie: Compacte camera op zakformaat, met een vaste standaard zoomlens en een grote 1 inch beeldsensor.


Panasonic Lumix TZ serie: Compacte superzoom camera voor op reis, met in veel modellen een grote 1 inch sensor voor een hogere beeldkwaliteit.


Panasonic Lumix SZ serie: Dunne en stijlvolle compact camera met toch een behoorlijk groot zoombereik en een omkeerbaar scherm voor selfies.


Panasonic Lumix FT serie: Een sterke, waterdichte, vorstbestendige en stofbestendige camera voor de actieve outdoor fotograaf.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn