Meld je gratis aan
Nieuwe toevoeging aan de ZEISS Milvus-familie: de ZEISS Milvus 1.4/25 © zeiss, lens, nieuw

26 oktober 2017, 10:28

ZEISS brengt een nieuw objectief op de markt: de ZEISS Milvus 1.4/25, welke geschikt is voor fullframe spiegelreflexcamera's van Canon en Nikon. Door zijn brandpuntafstand en hoge lichtsterkte zal dit metalen objectief geschikt zijn voor zowel landschap- en architectuurfotografie als journalistieke foto's en video's. Het objectief bevat vier brandpunten met een diafragma van F/1.4 en is niet alleen te gebruiken voor fotografie, maar ook voor video-opnamen.

ZEISS Milvus 1.4/25 specificaties

"De handmatige scherpstelling zorgt voor een zeer nauwkeurige scherpteplaatsing en het hoge contrast en de harmonieuze bokeh zorgen voor een uitstekende en zeer fraaie beeldoverdracht", aldus Christophe Casenave, Product Manager bij ZEISS. Door de lichtsterkte van F/1.4 zal het nieuwe ZEISS objectief geschikt zijn om details vast te leggen, zelfs onder slechte lichtomstandigheden. Het objectief bevat asferische lenselementen, speciale glassoorten en geavanceerde correctie, en heeft daarmee een nieuw optisch ontwerp gekregen. ZEISS beweert dat opnamen die zelfs bij volle lensopening gemaakt zijn, vrijwel vrij zijn van chromatische aberraties. De rand-tot-rand beeldscherpte maken de ZEISS Milvus objectieven geschikt voor digitale camera's met een hoge resolutie. Het objectief is de elfde in de ZEISS Milvus-familie en is eveneens stof- en spatwaterdicht.

ZEISS Milvus 1.4/25 prijs en beschikbaarheid

De ZEISS Milvus 1.4/25 zal verkrijgbaar zijn vanaf half november 2017 voor een adviesprijs van €2.439,-. Voor meer informatie kun je hier terrecht.

Voorbeeldfoto's gemaakt met de ZEISS Milvus 1.4/25:


Bron: www.transcontinenta.nl

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn