Meld je gratis aan
Manfrotto Befree Lever Alpha en GT - Nu ook in carbon!

19 juni 2018, 14:28

Manfrotto heeft haar populaire Befree statievenserie onder handen genomen. Met diverse nieuwe varianten in carbon en aluminium en een nieuwe statiefkop is de Befree serie nog completer geworden.

De bestaande Manfrotto Befree statieven zijn vanaf nu ook leverbaar in carbon, daardoor zijn deze lichtgewicht statieven nog gemakkelijker mee te nemen op reis zonder aan degelijkheid in te boeten.

Speciaal voor Sony Alpha

Voor de populaire Sony Alpha 7- en 9-modellen heeft Manfrotto een speciale uitvoering van de Befree Advanced ontwikkeld: de Lever Alpha. Dit statief heeft een aangepaste 200PL-Pro snelkoppelingsplaat die exact op maat is voor de Alpha 7 en de Alpha 9 en maximale ondersteuning biedt. Daarnaast introduceert Manfrotto een grotere versie van de Befree Advanced: de Advanced GT. Dit is een compact en lichtgewicht statief dat ideaal is voor op reis maar 14 centmeter hoger is dan de gewone Advanced. Leverbaar in aluminium en carbon. Voor de Befree GT heeft Manfrotto bovendien een nieuw balhoofd gepresenteerd: de MH496-BH met een draagvermogen tot 8 kilo.

Prijzen en beschikbaarheid

De Manfrotto Befree Advanced Lever Alpha kost €191,95. De Advanced GT Carbon kit kost € 395,00 en de aluminium versie is voor € 241,95 te koop. Het nieuwe balhoofd kost € 100,95.

www.manfrotto.nl

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn