Meld je gratis aan
Smartphonografie Pro - Olloclip Pro en Intro

13 november 2018, 11:19

Smartphone-accessoirefabrikant Olloclip presenteert twee nieuwe series voorzetlenzen in haar Connect X-lijn. De Olloclip Pro Series bestaat uit een supergroothoek en een tele voorzetlens. De Olloclip Intro is een supergroothoek met macrofunctie.

De "Intro" groothoek/macrolens is bedoeld voor de budgetbewuste smartphonefotograaf. Dankzij de macromogelijkheid van deze groothoeklens kun je volgens Olloclip ook kleine onderwerpen van zeer dichtbij fotograferen met een mooie zachte bokeh.

Pro supergroothoek en 2x tele

De Pro supergroothoek verdubbelt de beeldhoek van je smartphone en is daarmee volgens Olloclip ideaal voor groepsselfies, landschapsfoto's en architectuuropnamen. De Pro 2x telelens haalt je onderwerp juist dichterbij. Olloclip noemt dit 2x optische zoom, maar er zoomt fysiek niets aan dit stukje glaswerk. Handig voor portretten met minder scherptediepte en als je net even dichterbij wilt komen, bij een concert bijvoorbeeld. De objectiefjes zijn opgebouwd uit meerdere gecoate glazen lenselementen "voor de hoogst mogelijke beeldkwaliteit", en Olloclip claimt dat ze een hogere lichtopbrengst hebben dan de "Essential"-serie. Vandaar de naam Pro.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Olloclip Pro voorzetlenzen bevestig je met behulp van de Connect X adapter op een iPhone X en met de iPhone 8/7 adapter op een iPhone 8/7 of 8/7Plus. Ook is er een nieuwe multi-adapter leverbaar voor Android smartphones. De Intro lenzen kosten €19,25 en de Pro modellen kosten € 96,34. Je kunt ze per direct bestellen via de webshop van Olloclip. Uiteraard dien je dan nog wel de juiste bevestigingsclip erbij aan te schaffen, die kost ongeveer € 20,-.
www.olloclip.com

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
pikachu88 op 27 november 2018 om 03:47

Smartphonographie Pro is very nice and very handy to carry with the photographer. I really want to own it. Thank you for providing this Smartphonografie Pro.vex 3