Meld je gratis aan
Verbeterd alternatief - ON1 Photo RAW 2019

21 november 2018, 17:01

ON1 presenteert een verbeterd alternatief voor wie graag zijn raw-beelden wil verwerken zonder aan allerlei abonnementen vast te zitten. De ON1 Photo RAW 2019 photo editor voor macOS en Windows is een stevige upgrade van de bestaande ON1 Photo RAW editor.

ON1 windt er geen doekjes om: ON1 Photo RAW 2019 maakt volgens ON1 gebruik van "algoritmes met kunstmatige intelligentie" om een "significante verbetering" te bewerkstelligen voor wie geen zin heeft om een abonnement op Adobe Lightroom en Photoshop te nemen.

Nieuwe functies

Een scala aan nieuwe functies moet Adobe-gebruikers verleiden. "ON1 Photo RAW 2019 biedt nieuwe functies en technologieën, gecombineerd met een gestroomlijnde, eenvoudig te leren workflow," vertelt het persbericht. Nieuw zijn onder andere non-destructieve lagen, automatische laaguitlijning, focus stacking, HDR, filtereffecten, een nieuwe portret-retouchefunctie en een nieuwe tekst-tool.

Portret-retouchefunctie (VOOR)

Portret-retouchefunctie (NA)

AI-masking functies volgen in een toekomstige update. Uiteraard biedt ON1 ook de meest gebruikte functies van Lightroom en Photoshop, zo wordt gemeld.
Om het je nog wat makkelijker te maken om je Adobe abonnement aan de wilgen te hangen, biedt ON1 Photo RAW 2019 een "serieus verbeterde mogelijkheid" om je hele workflow te migreren. AI-algoritmen zorgen er namelijk voor dat je in Lightroom verwerkte beelden ook in ON1 Photo RAW 2019 kunt gebruiken. De gekozen instellingen worden non-destructief toegepast in ON1 Photo RAW 2019, zo wordt beloofd.

Prijzen en beschikbaarheid

Uiteraard is ON1 Photo RAW 2019 volgens ON1 bruikbaar met de nieuwste camera's en objectieven. Het programma is te downloaden als 30-dagen free trial of als onbeperkt pakket voor $99,99. Wie een upgrade wil van de vorige ON1 Photo RAW betaalt $79,99.
www.on1.com

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn