Upload jouw foto's
Connected D-Lux - Leica D-Lux 7

26 november 2018, 13:43

De nieuwe Leica D-Lux 7 is de opvolger van de D-Lux Typ 109 die alweer even meeging. Met name de connectiviteit en de bediening zijn onderhanden genomen. De Leica D-Lux 7 maakt bovendien gebruik van de Leica Fotos app.

De nieuwe Leica D-Lux 7 is gebaseerd op de Panasonic Lumix LX100II en deelt met die camera zijn technische basis zoals het lichtgevoelige Leica DC Vario-Summilux 10,9-34mm f/1,7-2,8 ASPH (fullframe equivalent 24-75mm) zoomobjectief met beeldstabilisatie en de grote 17 megapixel fourthirds cmos-beeldsensor. De camera kan ISO-waarden aan tot 25.600 en heeft de mogelijkheid van filmen in 4K.Connected compactcamera

Leica heeft van de nieuwe D-Lux 7 een connected compactcamera gemaakt met aandacht voor de bediening, wat onder andere resulteert in een groot en overzichtelijk 3-inch touchscreen display aan de achterzijde. Daarnaast kun je de camera nu opladen via de USB-aansluiting waardoor je geen losse acculader meer mee hoeft te nemen onderweg. De Leica D-Lux 7 is bovendien geschikt voor gebruik met de gratis Leica Fotos app, net als zijn grote broer de leica M10D. Met die app kun je niet alleen foto's delen, maar ook de D-Lux 7 op afstand bedienen en je smartphone of tablet als liveview-display gebruiken. Een nieuwe Bluetooth-connectiviteit naast de wifi zorgt voor het contact met de buitenwereld.

Prijzen en beschikbaarheid

DeLeica D-Lux 7 is leverbaar vanaf eind november en kost € 1169,-.
www.leica.de
www.transcontinenta.nl

Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Hilarys op 19 december 2018 om 12:35

Visualization – earlier than an crucial event, visualize an picture of yourself that you’re proud of. picture your self crushing your desires, rocking the interview, and landing the gig. Visualization facilitates you expand a high https://www.prohomeworkhelp.com/write-my-research-paper-for-me.php quality notion of your self and increase your self-confidence. I wanted to answer some of the questions that have come up over the past year and talk about the similarities and differences that I encountered in writing both novels and my first two graphic novels.