Upload jouw foto's
Groter en preciezer - Wacom Cintiq Pro 32

26 november 2018, 14:10

Wacom presenteert de Cintiq Pro 32, de grootste Cintiq pentablet tot nu toe met een indrukwekkende schermmaat van 32 inch. Die leg je niet meer eventjes op schoot, maar werkt wel extreem precies.

Wacom's nieuwe vlaggenschip is de logische volgende stap in de lijn Cintiq Pro pentablets, die vanaf nu bestaat uit vier modellen. Met de compacte Cintiq Pro 13 en 16 kun je uit de hand werken, maar voor de 24-inch is een bureau wel handig, net als voor de nieuwe 32-inch versie, want die meet 85,4 x 50,6 x 53,3 centimeter en weegt maar liefst 13 kilo.

Ongeëvenaarde werkruimte

De Wacom Cintiq Pro 32 heeft met zijn beeldscherm van 80cm doorsnede een ongeëvenaarde werkruimte, aldus Wacom. Wel zo handig voor het wegzetten van paletten en menubalken aan de rand van je display, waarna er nog een gigantisch tekengebied overblijft. Wacom mikt met de nieuwe 32-inch Cintiq op de serieuze foto-, video- en designprofessional en dat is te merken aan de specificaties: een 4K display dat een miljard kleuren kan weergeven met 98% Adobe RGB-dekking en een pen met een drukgevoeligheid van maar liefst 8.192 niveaus. Het display-oppervlak heeft bovendien praktisch geen parallax-effect. Met deze Cintiq kun je dus extreem precies werken!

Wacom Flex Arm en Cintiq Engine

Om het gebruiksgemak te verhogen heeft Wacom de optionele Wacom Flex Arm ontwikkeld. Die monteer je op de rand van je bureau, waardoor deze pentablet een vrij zwevende monitor wordt die ergonomisch en flexibel werken mogelijk maakt. Schuif je de eveneens optionele Wacom Cintiq Pro Engine (Windows 10) van achter in de Cintiq Pro 32, dan transformeer je het display in een creatief beeldscherm met een NVIDIA Quadro P3200 grafische kaart waarmee 3D, animatie en augmented en virtual reality bruikbaar worden.

Prijzen en beschikbaarheid

De Wacom Cintiq Pro 32 werkt zowel met Windos (7 en moderner) als Mac (minimaal OS 10.11) en is het neusje van de zalm. Daardoor is hij beslist niet goedkoop met een prijs vanaf € 3.549,90. De Wacom Flex Arm wordt half november leverbaar voor € 399,90
www.wacom.com.


Reacties (6)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
alexwalters op 12 augustus 2019 om 04:31

Thanks for the camera review.
spanish dictionary online

arthurmicheal op 16 januari 2019 om 10:19

It is looking good and the specs are pretty fine Assignmentace reviews. Are these phones are available in America and what's the price of this model in dollars?

Williamastro op 4 januari 2019 om 07:08

I like this post. It look useful about this blog is unbelievably positive I visit this blog first time and motivate by this well done work. Mind blowing post keeps up rearrangement such great data. What's more, it is more helpful to everyone. You can utilize this custom essay writing service administration for any sort of scholastic written work. You can move your written work papers with quality from read more . Thanks lot for sharing here.