Upload jouw foto's
Canon Firmware-updates - Betere compatibiliteit

28 augustus 2019, 14:10

Canon nieuwe firmware-updates bekendgemaakt voor de EOS R (versie 1.3.0) en EOS RP (versie 1.2.0). De nieuwe firmware-updates verhogen de compatibiliteit met de nieuwste RF-lenzen van Canon. De firmware-updates zorgen volgens Canon bovendien voor een nog hogere beeldkwaliteit in een omgeving met weinig licht.

Ondersteuning voor de 24-240mm

De nieuwe firmware-updates zorgen ook voor ondersteuning bij het gebruik van het nieuwe Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM 10x zoomobjectief dat in juli 2019 geïntroduceerd werd. De updates corrigeren onder andere het verduisteringsverschijnsel dat bij sommige foto's langs de bovenrand optreedt wanneer die met high-speed-sync zijn gemaakt met een externe flitser.

Prijzen en beschikbaarheid

De firmware-updates voor de EOS R en EOS RP zijn gratis te downloaden vanaf alle Canon-websites die deze ondersteuning bieden. De firmware-updates zijn beschikbaar voor zowel Windows als Mac.
www.canon.nl

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
luciham20 op 7 oktober 2019 om 14:05

I will must share this blog and the information i found here really has no value in money but more than it. Thanks for this nice effort which you put here in the shape of this post. download talking tom gold run