Upload jouw foto's
Tester gezocht! Smartphone aan de kant, aan de slag met de Canon EOS M200 © canon, gebruikersreview, review, test, eos m200

12 februari 2020, 13:35

Fotografeer jij veel met je smartphone en twijfel je of een systeemcamera iets voor je? Geef je dan nu op en jij kunt de Canon EOS M200 voor ons testen. Jouw review verschijnt dan in Zoom.nl magazine! Geef je nu op.

[UPDATE: aanmelding gesloten]

Canon EOS M200

De Canon EOS M200 is een serieuze systeemcamera die de perfecte opvolger is voor iemand die normaal alleen met de smartphone fotografeert. Je hebt direct meer mogelijkheden en hoeft toch geen grote camera mee te sjouwen.
Opvallende eigenschappen: 4K Video, 24 megapixel APS-C sensor, dual-pixel autofocus, Eye Detection AF, 18 graden kantelbaar scherm, wifi, bluetooth en een hoop effecten en filters.

Canon EOS M200 Gebruikersreview

Wil jij een week aan de slag met deze camera om mooie foto's te maken en kun je je ervaring met de camera opschrijven in een review? Geef je dan nu op! Deze gebruikersreview wordt gepubliceerd, inclusief foto's in de volgende editie van Zoom.nl!

Geef je op

Heb je interesse? Stuur een mail naar redactie@zoom.nl met als onderwerp 'Gebruikersreview Canon EOS M200' en vertel ons wat je ermee gaat fotograferen. Vermeld in de mail ook je Zoom.nl gebruikersnaam als je die hebt.

Als je geselecteerd bent om de camera te testen nemen we snel contact met je op, je mag hem dan volgende week al testen.


Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn