Meld je gratis aan
Uitslag fotowedstrijd SAIL

8 november 2010, 09:31

De allermooiste fotografiemomenten van 2010? Die heb je ongetwijfeld ontdekt tijdens SAIL 2010. Daarom heeft Kamera Express samen met Canon en Zoom.nl een fotowedstrijd georganiseerd. De winnaars hebben hun prijs in ontvangst mogen nemen.

Eind augustus afgelopen zomer konden liefhebbers van schepen in alle soorten en maten weer hun hart ophalen tijdens SAIL Amsterdam: het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. Kamera Express organiseerde samen met Canon en Zoom.nl een fotowedstrijd rondom SAIL. Drie gelukkige winnaars mochten met een Canon 1000D + 18-55 mm lens naar huis. Vrijdag 5 november vond de prijsuitreiking plaats bij Kamera Express in Capelle aan de IJssel.

Winnaars
Paul Rietveld


Renee Klein


Olaf Kramer

De uitreiking
De uitreiking vond plaats op vrijdag 5 november in de Kamera Express winkel in Capelle aan de IJssel. Zie hieronder enkele foto's van de gelukkige winnaars.

Bekijk hier alle inzendingen van de fotowedstrijd SAIL.

Reacties (3)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Louis Weckx op 14 november 2010 om 10:09

Ook ik begin te twijfelen aan mijn fotografische kwaliteiten,ik fotografeer al 50 jaar en de opnames die u hierboven laat zien voldoen niet aan de voorgeschreven normen voor een goede opname. Niet de mijne maar er waren juweeltjes bij.
Toch proficiat aan de winnaars .Louis

hielker op 12 november 2010 om 16:58

Spijt me ,maar vind de keuze weer niets,gun de winnaars best hun prijs maar zie dat de jury geen kijk heeft op het maritiem gebeuren!!!
Regelmatig door de inzendingen gebladerd maar geen van de winnaars bestempelt als kans hebber.
Zou bijna aan me zelf gaan twijfelen als maritiem fotograaf?
Groet Hielke

robrob1955 op 8 november 2010 om 16:20

gefeliciteert met jullie prijs