Upload jouw foto's
Genius of Photography: gratis of met korting

1 juni 2011, 12:00

De BBC-serie GENIUS OF PHOTOGRAPHY krijg je gratis bij 5 edities Zoom.nl. daarnaast krijg je bij dit abonnement ook nog eens de Zoom.nl dvd-cursus Ben je al abonnee, dan kun je de serie met korting bestellen : van € 19,99. voor € 14,99.

Vanaf het ontstaan in 1830 is fotografie een magisch medium. Je kunt er de tijd mee stil zetten en het is de enige manier om vluchtige momenten vast te houden. Door de digitale revolutie houdt iedereen zich nu met fotografie bezig en is het magische aspect alleen nog maar gegroeid. Daarover gaat GENIUS OF PHOTOGRAPHY. Het is een BBC documentaire over het ontstaan, de evolutie en de verschillende toepassingsvormen van de inmiddels meest populaire kunstvorm in de wereld. De serie plaatst fotografie in een breed perspectief en laat zien hoe invloedrijke fotografen de beslissingen namen die hun werk beroemd hebben gemaakt. Daarbij komen fotografische genres als kunst, nieuws, landschappen, portretten en reclame aan bod.

GENIUS OF PHOTOGRAPHY Ziel van de fotografie -- 6 x 58 minuten. Engels met Nederlandse ondertitels. Winnaar van de Royal Television Society Award. De afleveringen:

Afl. 1: Fixing the shadows
Afl. 2: Documents for artists
Afl. 3: Right place, right time
Afl. 4: Paper movies
Afl. 5: We are family
Afl. 6: Snap judgements


www.docudvd.nl

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn