Upload jouw foto's
Objectief met Ben Ernst © objectief, Ben Ernst, objectief zoom

21 november 2013, 09:48

In de rubriek 'Objectief' beoordeelt een Zoomer elke week zes foto's van andere Zoomers en geeft ze hiermee een ereplaats. Deze keer bespreekt Ben Ernst zes foto's. Wil jij voor de volgende Objectief jouw favoriete beelden van Zoom.nl uitzoeken? Stuur dan een mailtje naar redactie@zoom.nl


(foto: eenmomentjesvp)
Dit is technisch mooi, de surrealistische kleuren. Lekkere stevige bewerking en daarbij de pakkende tekst. Je leest het plezier van een echte fotografie liefhebber.


(foto: bernadetteboon)
De titel ''fragile'', wordt perfect door de fotograaf weergegeven. De blik van het model en de pose kloppen perfect. Ook mooi gestileerd en subtiel gebruik van licht. De post processing, 'de veroudering' is heel fraai.(foto: hollebol)
Deze foto vind ik bijzonder om de mooie lijnen en de subtiel blauw/ grijze tinten. De uitsnede is mooi gekozen, waardoor een abstract beeld ontstaat en niet alleen een weergave van een mooi gebouw.


(foto: cathhermans)
Hier zie je dat fashionfotografie echt teamwork is. De locatie, props, styling, modellen, licht en dat allemaal in een kleurrijke plaat. Het is natuurlijk prachtig dat het idee omgezet in een concept. Veel werk en vast veel geduld geeft een mooi resultaat.


(foto: canipel)
Naast fotografie is reizen een grote hobby. Bij mijn eigen vakantiefoto's staat de mens ook vaak centraal. Daarom kan ik ook genieten van deze plaat. Mooi ingetogen beeld, met liefde en respect gemaakt. Niet het verstoren van het dagelijkse leven, wat zo vaak gebeurt bij georganiseerde fotoshoots/ reizen.


(foto: bert-schaeffer)
Ik vind dit onderwerp lekker controversieel, semi-naakt in een kerk (kapel). Dat maakt dat het een beetje wringt, altijd prettig. Daarnaast zie je dat Bert een helder concept heeft en veel aandacht besteedt aan de uitvoering. En natuurlijk is het gebruik van natuurlijk licht vaak heel mooi en soms ook lastig. Ik vind dit een topper uit zijn werk.

Reacties (6)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
HNK-R op 22 november 2013 om 17:45

Allemaal weer goede keuzes. Die in de kerk spreekt mij het meest aan, de bliksemfoto vindt ik erg mooi!

eenmomentjesvp op 22 november 2013 om 16:53

Leuk en bedankt dat mijn foto erbij staat. Echter heb ik nauwelijks
mijn foto bewerkt: alleen recht gezet en stofdeeltjes verwijderd en
een tikkeltje lichter gemaakt.....maakt niet uit; nogmaals bedankt
voor je keuze. Mvg, Robert

bernadetteboon op 21 november 2013 om 19:40

he, wat leuk. Zie een foto van mij hierbij staan
Mooie selectie van beelden.

benernst op 22 november 2013 om 16:53

En terecht! Prima werk

canipel op 21 november 2013 om 12:38

Bedankt voor de leuke vermelding!!