Upload jouw foto's
Favoriete foto's van Marlou Nijpels © objectief, water, kasteel

27 april 2016, 09:00

In de rubriek 'Objectief' beoordeelt een Zoomer elke week zes foto's van andere Zoomers en geeft ze hiermee een ereplaats. Deze keer bespreekt Marlou Nijpels zes foto's.

Hoogwater 2

Foto: rob1950

Deze foto viel mij direct op. De combinatie van de surrealistische stijl, het geweld van het water, het aparte kasteel en de felblauwe kleur vind ik ontzettend mooi tot een geheel gemaakt.

Oog

Foto: Pixel-pete

Hier is perfect gebruik gemaakt van de scherptediepte om het oog er direct uit te laten springen.

Wanneer je verder kijkt zie je hoe mooi gedetailleerd de huid is. 2 machtige structuren in één foto.

Duo bliksem

Foto: Hati

Een heerlijke duistere en bijna dreigende foto. De fotograaf heeft niet alleen het landschap zeer fraai vastgelegd maar ook de indrukwekkende bliksem schichten. wat een natuur geweld!

Drinking by myself

Foto: Frikon

Wat kan de natuur toch mooi zijn. Niet alleen een perfect standpunt op exact het goede moment, de weerspiegeling erbij maakt de foto helemaal af. Goed gezien!

Staircase, Vatican, Rome, Italy

Foto: kgroenev

Je ogen worden de diepte in getrokken verdieping per verdieping. De gedetailleerde leuning, sierlijke vorm, simpele trappen, de mensen.. hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet! De omzetting naar zwart-wit geeft de foto nog meer contrast en legt de nadruk op de ronde vorm.

Budapest

Foto: mattlivenl

Een perfect getimede avond opname. De ondergaande zon, het landschap, de stadslichten, het water.. Er is zoveel te zien in één beeld, prachtige kleuren en compositie.

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
hati op 30 april 2016 om 18:00

Hoi Marlou, bedankt voor het selecteren van mijn foto !

Bijke172 op 28 april 2016 om 12:08

Wat eenschitterende foto's
Gr Sacha