Upload jouw foto's
Tweede editie Fotofair: 28 en 29 mei in de Beekse Bergen © IDG NL

10 mei 2016, 09:04

Op 28 en 29 mei kun je je fotohart weer ophalen tijdens de Fotofair 2016. Op het Event Center van de Beekse Bergen vind je dan 15ha vol fotografie-, media- en drone-activiteiten.

Aan het eind van de dag keer je vol inspiratie weer naar huis. Naast vele foto demonstraties, kun je terecht voor 50 lezingen en 110 workshops/masterclasses van bekende fotografen en ambassadeurs. Ook kan er gefotografeerd worden in de tenminste 15 gebouwde foto opstellingen. Daarnaast is natuurlijk de allernieuwste foto-apparatuur aanwezig met spectaculaire aanbiedingen.

Workshops & Masterclasses

Op diverse locaties op de Fotofair worden (110!) inspirende workshops en masterclasses gegeven door topfotografen. Bijvoorbeeld met als onderwerp: landschap, macro, wildlife, portret, studio, bruid, creatief flitsen, newborn, paarden, honden en vele andere. Op www.fotofair.nl vind je meer informatie over het programma, de locaties en hoe je je kunt inschrijven en kun je een plaats reserveren. Bovendien is er informatie te vinden over wat je er zelf kunt fotograferen en welke spullen je daarvoor moet meenemen. Wees er snel bij want vol is vol. Tevens kun je een fotowandelsafari doen onder begeleiding van Ingrid Vekemans en Steven Ruiter. Tijdens de wandeling ontvang je de tips en trics om de mooiste dierentuin safarifoto's te maken.
Bekijk hier meer informatie en schema's

Lezingen

Bij de gratis lezingen op de Fotofair is er plaats voor 225 personen. De onderwerpen variëren van: reizen, wildlife, portret tot urbex en macro.Tevens worden er door Photofacts Academy diverse lezingen gegeven over Adobe Photoshop en Lightroom.
Bekijk hier meer informatie en schema's

Standhouders

Alle grote merken zijn aanwezig met de nieuwste producten op de Fotofair 2016. Tevens kun je producten uitproberen en informatie krijgen over de laatste camera's, accessoires en apparatuur. Er zijn verschillende ambassadeurs aanwezig die u voorzien van de beste tips.
Bekijk hier alle standhouders.

Fotomomenten

Er zijn diverse fotomomenten waar je zelf kunt fotograferen. Tevens worden er drone-demonstraties gehouden en zijn er fotowedstrijden met mooie prijzen. Volg ook diverse educatieve workshops met fotografen en de ambassadeurs van diversen merken bij de eigen stands.
Voor het Safaripark/Speelland zijn € 5,- kortingskaarten verkrijgbaar bij de kassa bij de hoofdingang.
Bekijk hier de fotomomenten


Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn