Upload jouw foto's
Favoriete foto's van Iwan Teunissen © donker, portret, cinematisch, objectief

18 mei 2016, 09:00

Elke week bespreekt een Zoom.nl lezer zijn of haar zes favoriete foto's op Zoom.nl. Vandaag: Iwan Teunissen.

The Girl in the Plastic DressIk volg Maxim al heel lang en deze foto laat denk ik wel heel goed zien dat Maxim een meester is in zowel techniek en creativiteit. Een foto die iedere fotograaf wel zou willen kunnen maken maar die om veel techniek en geduld vraagt.

Dark Secrets


CHRIZ

Foto met lading, waar je naar blijft kijken en zo vanaf de set van een Japanse horror productie lijkt te komen. Mooi gestileerd, mooi belicht, zoals al het werk van Chris.

Brya-nIn eerste instantie koos ik voor het portret 'Ron' van Ewafotos totdat mijn oog op deze viel. Intrigerend beeld en vol mystiek. Door de blik van het model en de setting wordt je het beeld ingetrokken en krijg je het gevoel iets gezien te hebben wat je niet had mogen zien.

F i f t e e nEen heel mooi portret en volgens mij al wel vaker in deze rubriek terecht gekomen maar ik wilde deze er toch graag bij hebben. Deze foto en dit model zouden zo in het portfolio van Federico Erra kunnen.

portrait stueyVerassend maar ook heel sterk portret! Ik weet het verhaal van deze man niet maar als de fotograaf heeft geprobeerd om deze man te portreteren als een moderne nomade die de ketenen van de sleur al lang heeft verbroken, is hem dat heel goed gelukt!

Muskusos


EugeneK

Stoere natuurfoto en heel sterk beeld! Het was wel moeilijk kiezen uit de prachtige natuurfoto's van Eugene.

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
CHRIZ op 20 mei 2016 om 13:09

Een hele eer om in deze selectie te staan.

Bedankt Iwan!

Gr,

Chris