Upload jouw foto's
Win een reis naar Griekenland © fotoreis, zoom, Fotowedstrijd, winnen, snp, snp natuurreizen, griekenland

18 juli 2016, 16:00

In samenwerking met SNP Natuurreizen organiseert Zoom.nl de fotowedstrijd Lichtval met als hoofdprijs een compleet verzorgde 6-daagse fotoreis naar Peloponnesos in Griekenland.

Ben jij toe aan een compleet verzorgde 6-daagse fotoreis naar Peloponnesos in Griekenland? Doe dan snel mee met deze fotowedstrijd van SNP Natuurreizen met het thema Lichtval.

Wat kun je winnen?

3 Zoomers zullen samen met een redacteur van Zoom.nl op 24 september afreizen naar het Griekse schiereiland Peloponnesos om daar de meest fotogenieke plekjes te bezoeken. Peloponnesos is het paradijs voor fotografen die geboeid worden door de combinatie van natuur en cultuur. Archeologische opgravingen, Byzantijnse kerkjes, oude kloosters en pittoreske dorpjes liggen verscholen tussen de eindeloze olijfgaarden, de heuvels en diepe kloven. Je vindt er het Griekse licht in al haar facetten en jij kunt er compleet verzorgd naar toe!

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema 'Lichtval'. De sluitingsdatum van de fotowedstrijd is 22 augustus 2016. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op zoom.nl/registreer. Maak een mooie foto of kies er een uit jouw foto-archief. Stuur vervolgens je foto in. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogste mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij een van de genomineerden hoort.


DOE MEE


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
macmodus op 24 september 2016 om 11:45

ik zal er wel overheen kijken, maar is er al ergens een uitslag te zien/ te lezen?