Upload jouw foto's
Vanaf nu onbeperkt foto's uploaden op Zoom.nl © website, zoom, limiet, uploaden

23 november 2016, 15:12

Vanaf vandaag is de limiet van 50MB voor gratis accounts verleden tijd! Iedereen op Zoom.nl kan nu onbeperkt en veilig zijn foto's uploaden met een gratis account.

Goed nieuws! Op Zoom.nl vinden we het heel belangrijk dat we met z'n allen de mooiste foto's kunnen blijven delen en daarom kun je ze vanaf vandaag onbeperkt uploaden, óók met een gratis account!

Voor de duidelijkheid zetten we alles even op een rijtje:

Gratis account

* Onbeperkt foto's uploaden
* Maximaal 2 foto's per dag
* Gratis nieuwsbrief
* Meedoen met fotowedstrijden voor mooie prijzen en reizen

Registreer nu gratis een profiel en begin direct met uploaden

Gratis registreren

Voordelen voor abonnees

* Onbeperkt foto's uploaden
* Geen limiet aantal foto's per dag
* Gratis nieuwsbrief
* Meedoen met fotowedstrijden voor mooie prijzen en reizen
* Digitaal magazine
* Digitaal videozine
* Zoom.nl magazine thuis

Wat wel voor iedereen blijft gelden is dat alleen de eerste 2 uploads per dag (kies dus de mooiste daarvoor uit) zichtbaar zijn in het overzicht van nieuwe foto's.

Reacties (94)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
osten op 15 december 2016 om 14:23

Dat is een mooi aanbod,want ik koop altijd mijn magazine in de krantenwinkel,voor mij is dat beter daar ik in Belgie woon,kwa betaling.

WilliamGasman op 30 november 2016 om 10:30

Volgens mij is Zoom ook mede bedoeld om te leren van elkaar en te genieten van mooie plaatjes. Die hoeven wat mij betreft niet door mijzelf geschoten te zijn. Ik kan ook enorm genieten van de mooie foto's die anderen op de site zetten.
Als abonnee krijg ik daar het blad in de vorm van papier en digitaal bij. Je maakt voor jezelf een bewuste keuze of dat wel of niet wil. Waarom vinden sommige mensen zich altijd meteen benadeeld als anderen ook de mogelijkheid wordt geboden om foto's te plaatsen. En wat kwaliteit betreft, wat de een mooi vind , vind een ander weer lelijk. Geniet van de mooie plaatjes, maar vooral van een verdraagzaam leven.

arjovandijk op 3 december 2016 om 10:01

Je hebt gelijk! Groet Arjo.

PtR op 1 december 2016 om 08:57

Mooie, genuanceerde reactie. Helemaal mee eens. Het gaat misschien een ander verhaal worden als de abonnementsprijs ineens drastisch gaat stijgen.

fotograaf09 op 2 december 2016 om 11:43

Helemaal eens met bovenstaande ,Ook ik ben geen abonnee zal het ook niet worden het feit dat zo alleen vrienden groepen elkaar punten en commentaren toe sturen past mijn inzien niet bij een goeie foto fotografie beoordeling ,maar goed dat is ieders vrije keuze ,Wat blijft is dat ik vele foto's beoordeel en punten geef dat lijkt mij het hoofddoel van deze site .
Vervolgens wil ik nog wel kwijt dat ik het blad zoom vaak koop !! Dat betekent dat ik op deze wijze ook mee betaal en fin bij draag !! en zo langs deze weg zorg dat abonnees ook met mijn fin bijdrage gebruik kunnen maken van deze site . Maar nogmaals wees verdraagzaam en geniet van elkaars foto's daar gaat het om (Ellende genoeg in de wereld om ons echt druk over te maken).

vr gr Kees.

ali op 30 november 2016 om 10:52

dat kan ik je gauw uitleggen... Ik betaal voor het blad omdat ik graag op de fotosite zit. Maar mensen die geen abonnee zijn kunnen daar GRATIS op zitten. Dus ik betaal door mijn abonnement mee aan het door die mensen gratis plaatsen van foto's. Tot voor een tijd kon ik alleen op die site zitten als ik een abonnement had.... Even daarna konden mensen zonder abonnement tot een bepaalde limiet gratis uploaden en dat is nu ook helemaal losgelaten.... Er was dus tot voor kort helemaal geen keus William! Dat is ons bezwaar! Nu wel, gelukkig maar!

WilliamGasman op 30 november 2016 om 11:33

Ik heb ook een abonnement en het zal mij worst zijn dat andere mensen nu ook GRATIS foto's mogen plaatsen op de site. En hoezo betaal je mee voor mensen die hun foto's gratis plaatsen? Wordt je abonnementsgeld met 100% verhoogd dan? Je krijgt zelfs meer voor je abonnementsgeld, want je krijgt meer foto's te zien.

ali op 30 november 2016 om 11:36

je snapt er niets van.

WilliamGasman op 30 november 2016 om 11:55

Het is maar hoe je het ziet. Maar je mag het me gerust uitleggen hoor.
Voor sommigen is elke verandering moeilijk te verteren, vooral als GRATIS voorbij komt.

hanskl op 2 december 2016 om 20:14

beste Ali en William,

bedankt voor jullie discussie, graag leg ik een en ander uit:

Wisten jullie dat Zoom slechts een paar jaar deze limiet kende? Toen Zoom begon was de site ook voor iedereen gratis. De inkomsten kwamen inderdaad uit advertenties (online en in het magazine) en de abonnementen. De site werd gezien als service vanuit het merk.
Een aantal jaar terug was de gedachte dat lezen op papier zou verdwijnen en daarom is er gekozen om de website na 50MB alleen toegankelijk te maken voor abonnees zodat mensen zich daarop zouden abonneren. Die gedachte is inmiddels achterhaald. Het papieren magazine blijft voorlopig en dat is ook waar de meeste mensen abonnee voor worden. Betalen om foto's online te zetten vinden we niet meer van deze tijd, kijk maar naar andere sites.
Net als de meeste sites tegenwoordig zoals Facebook is er geen limiet, inkomsten komen uit advertentie e.d.
We willen graag de fotocommunity van Zoom zo groot mogelijk laten worden. Door mensen met een gratis account 2 foto's per dag te laten uploaden, hopen we de kwaliteit goed te houden.
Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is.

groet
Hans

ali op 3 december 2016 om 18:37

ik wist dit alles al, zo lang ben ik al abonnee.... maar bedankt voor nogmaals de info.

WilliamGasman op 3 december 2016 om 11:35

Dat was mij wel duidelijk Hans. Goed dat je het hier nog een keer schetst. Hopelijk is het voor anderen nu ook duidelijk.

bentink op 29 november 2016 om 18:55

Slecht plan, waarom dan nog betalen voor een abonnement, alles wordt gratis.
Goed bezig Zoom.
Gr. Willem

jippe op 28 november 2016 om 12:00

Ik vind het ook niet zo'n goed idee, of de site moet anders ingericht worden. Ik vind het nl. ook scheef dat mensen zonder abonnement foto's kunnen plaatsen. Ik snap best dat jullie de site voor iedereen toegankelijk willen maken, maar is er dan voor abonnees geen andere oplossing te vinden? En het valt mij i.d.d. op dat veel mensen niet meer op de site te vinden zijn, die hele goede foto's maakten. Maar dit valt allemaal in het niet door de vele foto's die geplaatst worden. Om over de kwaliteit van de vele foto's maar te zwijgen. Ik ben bang Zoom, dat dit jullie wel wat abonnees gaat kosten zo.

hanskl op 2 december 2016 om 20:12

beste Jippe, zie mijn antwoord hieronder op Arjo.
Tevens hebben gratis account nog de beperking dat ze maar 2 foto's per dag kunnen uploaden, hiermee willen we de kwaliteit goed houden.

arjovandijk op 27 november 2016 om 12:00

Ik snap jullie zet om een open forum te zijn. Zo bind je mensen aan het product 'Zoom.nl'. Ik ben al jaren betalend lid, dat blijf ik ook. Maar toch heb ik het gevoel dat ik nu voor veel mensen betaal die zelf gratis meeliften op de kwaliteit die de site bied. Groet Arjo.

hanskl op 2 december 2016 om 20:10

beste Arjo, ik snap je punt. Maar wist je dat Zoom slechts een paar jaar deze limiet kende? Toen Zoom begon was de site ook voor iedereen gratis. De inkomsten kwamen inderdaad uit advertenties (online en in het magazine) en de abonnementen. De site werd gezien als service vanuit het merk.
Een aantal jaar terug was de gedachte dat lezen op papier zou verdwijnen en daarom is er gekozen om de website na 50MB alleen toegankelijk te maken voor abonnees zodat mensen zich daarop zouden abonneren. Die gedachte is inmiddels achterhaald. Het papieren magazine blijft voorlopig en dat is ook waar de meeste mensen abonnee voor worden. Betalen om foto's online te zetten vinden we niet meer van deze tijd, kijk maar naar andere sites.
Net als de meeste sites tegenwoordig zoals Facebook is er geen limiet, inkomsten komen uit advertentie e.d.
We willen graag de fotocommunity van Zoom zo groot mogelijk laten worden. Door mensen met een gratis account 2 foto's per dag te laten uploaden, hopen we de kwaliteit goed te houden.
Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is.
groet
Hans

arjovandijk op 3 december 2016 om 09:52

Dank voor je antwoord Hans. Groet Arjo.

ali op 27 november 2016 om 15:29

dat vond ik altijd al, maar toen hoorde je er niemand in het openbaar over, want het bestaat al een hele tijd dat mensen zonder abonnement foto's kunnen plaatsen. Dat vond ik altijd al scheef en voerde er actie tegen...er komt nu alleen nog bij dat je geen foto's meer van de site af hoeft te halen omdat er geen maximum limiet meer op zit en daarom heb ik nu ook opgezegd....

arjovandijk op 28 november 2016 om 16:51

Ik heb geen idee wat de verhouding is tussen betalende leden en mensen die gratis van deze dienst gebruik maken. Maar ik snap de zet van Zoom wel. Je zult mensen aan je moeten binden, zodoende kan je meer voor reclame en dergelijke vragen. Toch vind ik nu dat ik als betalend lid er bekaaid van af kom. Hoewel het magazine ook wel wat geld waard is. Groet Arjo.

ali op 28 november 2016 om 17:05

als je mensen aan je wilt binden, moet je helemaal niet toestaan dat mensen gratis hun foto's op de site kunnen plaatsen toch? Of ben ik nou gek.....men zou b.v. een maand gratis foto's kunnen plaatsen of zo, maar dan moet men na die tijd beslissen of men wél of niet een abonnement neemt en zo niet dan is dat plaatsen gewoon afgelopen... Alleen dan bind je mensen aan je....

JeJeEs61 op 25 november 2016 om 13:39

Dat is nog eens goed nieuws, voor mij als losse nummers koper; Geen data limiet meer.
Ik ben wel benieuwd wat dit voor gevolgen gaat hebben voor de kwaliteit van de opnames die geplaatst gaan worden. Want...je mooiste opname blijft toch iets subjectiefs.
(Ik koop de losse nummers, omdat abonnementen te veel verplichtingen scheppen)

hanskl op 2 december 2016 om 20:02

beste JeJeEs61, dat er meer mensen kunnen uploaden hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de kwaliteit ook achteruit gaat. Mensen met een gratis account kunnen namelijk niet meer dan 2 foto's per dag uploaden met het idee dat je dus alleen je mooiste foto's plaatst.

JeJeEs61 op 5 december 2016 om 14:57

Beste Hanski, met geen datalimiet meer, bedoelde ik; Dat je geen foto's meer hoeft te verwijderen wanneer je een X aantal foto's gepost hebt. (Dit maakte wel, dat niet abonnees, vanzelf een selectie van het beste werk gingen posten)

fjaspers10 op 24 november 2016 om 15:39

Meschien dat de redactie het even goed op de site kan zetten het hoe het nu zit.Is het meteen duidelijk voor iedereen. En ook even aan geeft hoe het zit met de vooruitgang met de updates voor de site.

Beaumimi op 24 november 2016 om 12:48

Aangezien ik nooit kijk naar de digitale versie van het blad is het abonnee blijven voor mij geen optie.
Wel zou ik graag willen weten of ik gewoon mijn sinds 2005 bestaande account kan blijven gebruiken of dat ik me opnieuw moet registreren.
Alvast hartelijk bedankt voor het antwoord!

hanskl op 24 november 2016 om 14:16

dag Beaumimi, abonnees ontvangen ook het papieren magazine!
Je kunt je account gewoon blijven gebruiken.

Beaumimi op 24 november 2016 om 14:27

Hartelijk dank voor de snelle reactie, Hans!
Groet, Eef

PtR op 23 november 2016 om 21:29

Een verrassende move. Ik blijf hoe dan ook abonnee. Het moet toch allemaal ergens van betaald worden.

TommyDijkwel op 1 december 2016 om 00:17

Wordt betaald door al die irritante reclame...

PtR op 1 december 2016 om 08:55

Geen last van. Heb blockers, removers, adjusters, replacers, turn-arounders, en ga zo maar door. Krijg nu wel overal meldingen dat het zo jammer is dat ik de reclames tegenhoud

TommyDijkwel op 1 december 2016 om 09:45

RoosZ op 23 november 2016 om 19:29

En hoe zit het met de kwaliteit van de uploads die vaak veel minder is dan je origineel? Wanneer gaan jullie dat eens oplossen, want veel meer foto's maar van minder kwaliteit, daar zit toch niemand op te wachten?

Vele weken geleden heb ik op jouw verzoek een originele foto opgestuurd hanskl, ter vergelijking met de upload die duidelijk van mindere kwaliteit was. Je zou gaan uitzoeken wat de oorzaak van het verschil was. Ik heb er nooit meer iets over gehoord. Waarom niet?

hanskl op 23 november 2016 om 20:04

Dag Roos. Dat is een erg complex probleem waar helaas veel tijd in gaat zitten. Er staan nog meer aanpassingen gepland, hopelijk lukt het onze technische mensen dat ook op te lossen.

PtR op 23 november 2016 om 21:30

Goede vraag van Roos en ik ben blij dat jullie er mee bezig zijn. Ik vaak ook te stuiteren bij mijn foto in Lightroom om vervolgens te zien dat hij op Zoom flink inzakt. Succes met jullie denkwerk!

p9 op 24 november 2016 om 10:36

Na 6000 foto,s ,heb ik daar nog nooit iets van gemerkt ..de scherpte blijft gewoon super ..maar ja ik heb ook geen lightroom

PtR op 24 november 2016 om 19:34

Aha, is dat het geheim? Weer wat geleerd.

p9 op 28 november 2016 om 16:46

Niks geen onzin hoor ... als je foto goed is ...zal hij ook op zoom goed verschijnen ....allemaal wijs praters , die denken het te weten

ali op 28 november 2016 om 17:02

zou ik maar es goed de reacties van zoomers lezen...... mij kan het allemaal niet schelen, maar ik hoor van heel veel kanten dat foto's achteruitgaan als ze op zoom staan en de redactie weet dat zelf ook want ze zijn al tijden bezig dit verbeteren zegt men zelf.... Als het dus onzin is wat zoomers verkondigen zou de redactie dat ook niet hoeven zeggen... dus wie is er hier nou zo'n wijsprater? Jij of ik............

p9 op 28 november 2016 om 17:15

Goede fotografen hoor je hier nooit over ....dat de kwaliteit minder word.
En dat kleiner wegzetten ,bepaalde maat , nog kleiner dan zoom maat ..tja dan word het zeker minder ..
Zoom praat gewoon mee ...ja ja ..gaan we aan werken , dacht dat jij dat nu wel wist

ali op 28 november 2016 om 17:22

ik ken beslist heel goeie fotografen Piet, die hier over klagen. Ik niet, want ten eerste merk ik het zelf niet en verder vind ik het een ietsje minder belangrijk dan de zoomers die er juist heel kien op zijn dat hun foto's overkomen zoals zij ze gemaakt hebben!!! Echt, ik kan je vele namen geven wat dat betreft en beslist niet de minsten!!!
Ik geef ook geen cent voor de beloftes van zoom, dat heb ik nooit gedaan...alleen kwam jij er wat later pas achter dat het zo werkt..

p9 op 28 november 2016 om 17:32

Na 5409 foto,s heb ik het nog nooit gemerkt ..dat ze minder waren vreemd hoor , ik zet ze gewoon groot weg , en zoom verkleind ze ...mensen die denken dat het aan zoom ligt , nou zeker niet .....de mensen die hun foto bekijken zelf , in het groot ,zijn tevreden ,dus groot .
Later verkleind zoom ze ..en dan vallen ze door de mand ....dat ze het net niet zijn ...maar dat is mijn een zorg

ali op 28 november 2016 om 17:40

echt wel.............. het ligt echt aan zoom... geloof het maar. Bovendien: waarom zou zoom er dan aan gaan werken als het niet zo was!!!
Lees hier maar de reactie van Roos b.v. en de antwoorden erop.....
maar mij is het ook een zorg, dát hebben we dan weer gemeen..

p9 op 28 november 2016 om 17:50

En wat ook vele niet weten ..of niet door hebben ...je maakt de foto naar je zin ..en denkt oke dat is hem voor zoom..
Dan plaats je hem ....
En zoom laat de foto scherm vullend zien...en de meeste zitten niet op een vullend scherm , hun foto,s te bekijken.. scroll je foto maar is tot een vullend scherm ,als hij klaar is ...

p9 op 28 november 2016 om 17:43

Zoom zegt dat , we gaan er aan werken , weer een gerust hart ............. tot volgend jaar........... maar welk jaar ...tja

ali op 28 november 2016 om 17:53

ooit Piet, ooit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dat beleven wij niet meer!

PtR op 28 november 2016 om 19:38

En ik maar denken dat ik een goede fotograaf ben. Tsss. Is dus helemaal niet zo.

p9 op 28 november 2016 om 20:44

Moest Lachen PtR , ah wat maakt het uit ...Een World press foto ,die nog slechter dan slecht was ...Is eens verkozen...maar dat was mijn gevoel... zo zie je het hoeft soms helemaal niet scherp te zijn ..spreekt hij tot verbeelding , ...Maar ja mijn ding is ..focus punt scherpte ..en van daar uit ....

ali op 27 november 2016 om 15:34

nee hoor, onzin. Ook als je lightroom niet gebruikt is de kwaliteit op zoom minder dan op je eigen pc; er wordt al jaren over geklaagd door diverse zoomers, maar men heeft met die klachten nooit iets gedaan, of willen doen....

arjovandijk op 28 november 2016 om 16:56

Natuurlijk gaat de kwaliteit achteruit. Maar dat heeft volgens mij met de compressie te maken. Zoom plaatst nu eenmaal geen grote bestanden. Flickr doet dat overigens wel. Ik moet wel opmerken dat over het algemeen de foto's op Zoom nog steeds een goede kwaliteit hebben, vergelijk het maar eens met Facebook.

RoosZ op 23 november 2016 om 20:11

Dat zou fijn zijn, maar waarom duurt dat zo lang? Er wordt ook al lang door andere abonnees over dat fenomeen geklaagd.
Die geheel nieuwe website, waar op de Fotofair van dit jaar al over werd gesproken, is er ook nog steeds niet.

hanskl op 23 november 2016 om 20:19

Dat is waar Roos. Dat zijn soms lange processen en zal nog zeker even duren. De details leg ik je graag nog eens uit. Maar het gaat zeker gebeuren.

RoosZ op 23 november 2016 om 20:24

Dan moeten we de moed maar niet opgeven.
Succes met de ontwikkeling van e.e.a. en bedankt voor je antwoorden Hans!

Beaumimi op 23 november 2016 om 19:26

Een mooi moment om mijn abonnement op te zeggen...
Ik up zo ongeveer 1 foto per week, dus is een gratis account de beste optie voor mij..

RoosZ op 23 november 2016 om 19:43

Je bent vast niet de enige Eef.
Wat moeten mensen die geen behoefte hebben aan het magazine en het videozine nu nog met een betaald abonnement?

Ik vrees dus dat dit "goede nieuws" de organisatie betalende abonnees en dus inkomsten gaat kosten!

hanskl op 23 november 2016 om 20:07

Dag Roos. Veruit de meeste mensen hebben het abonnement afgesloten voor het magazine en de video's. We vinden het jammer als mensen Zoom verlaten doordat ze niet meer kunnen uploaden. Dat is niet meer van deze tijd.

RoosZ op 23 november 2016 om 20:15

Voor mij zijn die zaken aantrekkelijk en ik blijf dan ook abonnee, samen inderdaad misschien met veel anderen, maar ik hoor van sommige ervaren abonnees toch andere geluiden. Ik vrees dat jullie die nu deels gaan kwijtraken.

ali op 23 november 2016 om 22:34

ik ben ook benieuwd hoeveel abonnees men overhoudt; ik stop ook!

p9 op 23 november 2016 om 18:50

Het is momenteel toch al een wankele bedoeling ..betreft door de leuk knop ,, die bederft vele goede fotografen , daar hadden jullie is een oplossing voor moeten vinden , populair word je hier door heel zoom leuk te vinden ,en met name veel vriendjes en fans verzamelen...
Ik zeg het al een tijd ...schaf dat af..en maak er een echte foto site van ...moest het toch weer kwijt .

JeJeEs61 op 25 november 2016 om 13:45

Hier ben ik het dus volkomen mee eens! Ik heb soms (erg vaak) de indruk dat het aantal vrieden bepalend is voor het aantal stemmen dat je hier krijgt, ongeacht de kwaliteit van de opnames.
Het schadelijke ervan is: Deze mensen gaan door al die stemmen waarschijnlijk ook nog denken dat ze top fotograaf zijn.
ZO dat ben ik ook maar weer even kwijt....

p9 op 25 november 2016 om 14:52

Ja Jan ...goed gevoel gegeven...maar er zijn er ...die gelijk bij de nieuwe zoomers reacties gaan geven ..en waarderen dit gelijk , met erg mooi ..en stem...dus die persoon ,helemaal blij..en de fan is geregeld ...en dat komt tot uiting in de populaire site...er zijn er die zomaar 500 fans hebben ...en dat gaat nergens meer over ,zo triest.
Zo weer wat kwijt

ali op 28 november 2016 om 17:07

grijsgedraaide grammofoonplaat zo langzamerhand Piet....

p9 op 28 november 2016 om 17:10

Maakt me niet uit ...Vele goede fotografen gaan juist weg door die figuren ..die hebben het gehad ..en dat vind ik zonde ...daarom

artmen op 29 november 2016 om 19:13

Ben het wel met je eens,veel mensen zeggen dat ze open staan voor kritiek.van hun foto (s) En dan gaat het om kritiek die goed bedoeld is. Maar dan zijn ze al vaak piss off. En velen hebben vaak niet eens door dat de foto niet goed scherp is, zelfs ik zit er nog wel eens naast. Maar ik klaag niet over het verkleinen van foto's door zoom. De kwaliteit komt toch echt van de fotograaf zelf. Mij zal het worst zijn. Ik ben hier voor mijn eigen plezier. en geniet van goede foto's van andere. Maar ik zeg wel steeds minder over een foto van een ander. Want oeiii dat kan wel eens zeer doen. Ze doen dan wel beleeft terug met een ondertoon op je eigen foto. Ze willen dan toch even hun gram halen. En dan sla je de plank volgens mijn visie geheel mis. En heb je niks geleerd van de fouten. Dat er veel goede fotografen overstappen dat snap ik dan wel.

bloemke op 30 november 2016 om 00:18

Heb je bericht met belangstelling gelezen , ook ik zie veel foto,s die wel een beetje hulp kunnen gebruiken .
een op of aan merking op een foto moet altijd van het ,,ik,, uitgaan .
Ik dacht , ik vind , ik denk ...... , met er achteraan ... maar dat is altijd persoonlijk natuurlijk .
Zelf ben ik altijd blij met een op / aanmerking of suggestie , Ik weet dat ik daarmee mijn voordeel kan doen door goed mijn oor te luisteren te leggen een ander suggereert of aanraad . IK heb in de loop der tijd gemerkt dat mijn op/aanmerkingen toch gewaardeerd werden , juist omdat ik het eerlijk bedoel . Ik zie Zoomers niet als concurrenten van elkaar maar meer als mede fotografen die maar één ding nastreven en dat is beter worden in het vak en van elkaar leren.
Het is nl heel vervelend in de hemel in geprezen te worden , terwijl je zelf donders goed weet dat er iets niet klopt , daarom een eerlijke heldere mening duurt altijd het langst , en dat is ook een beetje een vertrouwens kwestie .
naar mate je de foto,s onder ogen krijgt van mede zoomers kun je aan de manier waarop men foto,s maakt , maar óók de conversatie er om heen al snel interpreteren wie je voor je hebt .
En voor mensen die hun gram willen halen ... op de manier die jij als voorbeeld neemt , oeps dat gaat misschien een korte tijd goed , doe vooral waar je zin in hebt , maar jemig hoe dom kun je zijn !

ali op 30 november 2016 om 10:55

geweldig dat juist jij je afvraagt hoe dom mensen kunnen zijn...
als iemand een mening heeft over de foto van een ander en die ventileert.... en vraagt om een bewijs van de originaliteit ervan, dan krijg je een heel andere foto voorgeschoteld, die helemaal niets met die mening op die bewuste foto te maken heeft, dus slaat een dergelijke foto dan als een tang op een varken: inderdaad, hoe dom kunnen mensen zijn!

ali op 23 november 2016 om 18:39

maar jullie willen hiermee toch niet zeggen dat abonnees weer onbeperkt mogen uploaden en dat die uploads dan allemaal weer zichtbaar zijn????????????? Zoals het ook een tijd geleden het geval was en we doodziek werden van de wel 25 vakantiekiekjes per dag????? Dát is toch hoop ik niet het geval??? Waren we net zo blij dat dat weer teruggeschroefd was en dan beginnen jullie daar weer mee??? Ik hoop het toch niet, want dat wordt het einde van de zoomers die dit allemaal al meemaakten en dit niet opnieuw willen... Dat zou ik een totaal verkeerde beslissing vinden....

artmen op 29 november 2016 om 23:08

Zoom zegt toch zelf dat Max 2 per dag en niet meer. Dus daar zit het probleem niet. Onvrede zit tussen abonnees en niet abonnee. Ik zie ook het voordeel er niet meer van als betaalt lid. En ik ga even nadenken nu wel of niet betalen.

pjhtheunissen op 23 november 2016 om 18:53

als er weer hele pagina's van één abonnee verschijnen plaats ik hier geen enkele foto meer.
twee foto's zichtbaar is meer dan zat...................................................................gr.peter

hanskl op 23 november 2016 om 18:57

Dit gaat niet gebeuren. Er blijven 2 foto's zichtbaar per dag van al je uploads

ali op 23 november 2016 om 19:02

maar ik begrijp het toch niet helemaal: als nietabonnee kon je toch al gratis uploaden, alleen was de limiet beperkt... voor hen verandert er dan niet zoveel meen ik, men hoeft alleen de foto's er niet meer af te gooien toch?? Dan verdienen jullie toch niets meer met de site, of vergis ik me nu? Want heel veel zoomers zullen alleen nog een abonnement hebben omdat de upoloadkapaciteit onbeperkt is, maar als ik het goed begrijp geldt dat nu dus ook voor nietabonnees??? Dan gaan toch veel mensen het abonnement opzeggen??!!
Even voor mijn begrip hoor.....

pjhtheunissen op 23 november 2016 om 19:01

ik mag het hopen, veel foto's van één persoon nodigt zeker niet uit om te reageren.
gr.peter

hanskl op 23 november 2016 om 20:10

Niet abonnees kunnen nu niet meer dan 2 foto's per dag uploaden. Maar er zit geen grens van 50 mb meer aan dus ze hoeven niet eerder geuploade foto's te verwijderen. Veruit de meeste mensen hebben het abonnement afgesloten voor het magazine en de video's.

ali op 24 november 2016 om 07:57

ik heb net opgezegd, maar kan ik wel onder de account die ik nu heb door blijven gaan, of moet ik dat ook allemaal veranderen????

ali op 23 november 2016 om 18:55

ik net zo, maar dat gebeurt gelukkig niet zegt Hans..... jammer dat onze andere wensen nog steeds niet worden gehonoreerd Peter en dat zal ook wel nooit meer gebeuren....
dit gaat natuurlijk de wereld abonnees kosten maar dat vindt men blijkbaar helemaal niet erg....

hanskl op 23 november 2016 om 20:15

Dag Ali. Veruit de meeste mensen hebben het abonnement afgesloten voor het magazine en de video's. We vinden het jammer als mensen Zoom verlaten doordat ze niet meer kunnen uploaden. Dat is niet meer van deze tijd.

hanskl op 23 november 2016 om 18:49

Nee inderdaad. Dat gaat niet veranderen. Alleen de eerste 2 uploads (kies dus de mooiste daarvoor uit) zijn zichtbaar in het overzicht van nieuwe foto's

ali op 23 november 2016 om 18:50

zucht..................... gelukkig...... dan vind ik het niet erg..... ben ik blij om!

p9 op 23 november 2016 om 16:43

Goed Nieuws ...? , als 6 jaar betalende , en nu open voor iedereen ,
De vrije hand ,om te gaan plaatsen..en zoveel als je wil ...dit gaat fout

marinusbeers op 23 november 2016 om 17:31

Welnee, de gratis accounts hebben een beperking van foto's per dag...

hanskl op 23 november 2016 om 18:14

Inderdaad. Gratis accounts kunnen 2 foto's per dag uploaden.

p9 op 23 november 2016 om 17:41

De gratis accounts kunnen onbeperkt uploaden...en waar er denk ik ? twee zicht baar worden op de site...zoals pas ..met de betalende ...de betalende kunnen nu weer hele pagina,s erop gooien..Maar onbeperkt uploaden gratis account ,die worden wel zichtbaar bij vriendjes ,en Fans ? ..en dan is de populaire site weer helemaal teniet gedaan ..door dit gebeuren..het vaste ritueel .
Vele oudgediende hebben het gehad ...want de echte foto praat gaat verloren ..kan er nog wel een heel verhaal bij tikken maar , Nee .

hanskl op 23 november 2016 om 18:16

Beste p9. Gratis accounts kunnen 2 foto's per dag uploaden. Abonnees kunnen zoveel per dag als ze willen

p9 op 23 november 2016 om 18:35

Dus de Abonnees kunnen nu weer een site vol gooien Hans ? die zichtbaar zijn ...

hanskl op 23 november 2016 om 18:50

Nee Piet. Alleen de eerste 2 blijven zichtbaar de rest niet.

ali op 23 november 2016 om 18:33

maar er zijn maar 2 zichtbaar op de site, dus de meesten van ons plaatsen daarom ook maar 2 per dag...
maar we kunnen nu wel lekker ons abonnement opzeggen en dat is een hele vooruitgang! Ik had dat abonnement alleen maar aangehouden voor de site; die noodzaak is er nu dus niet meer...
heel apart deze maatregel moet ik zeggen!

artmen op 29 november 2016 om 23:32

Helemaal mee eens Ali. Ik wacht nog even met opzeggen. Wie weet komt ZOOM nog met een reactie. Voordat ik zeg doeiiiiiii abo. welkom gratis lid.

ali op 30 november 2016 om 08:36

denk niet dat het verandert dat we gratis kunnen plaatsen Wijnand, maar anders word ik gewoon weer abonnee, dat ben ik tóch nog tot juli geloof ik....