Meld je gratis aan
Ben jij het nieuwe Featured Talent van Olympus? © Olympus, fotografen, talent

4 april 2017, 13:21

Samen met Olympus is SHUTR.photo op zoek naar nieuw onontdekt fotografisch talent. Doe mee en win een Olympus OM-D E-M1 Mark II en een portfolio in SHUTR.photo magazine.

Olympus en onze vrienden van SHUTR.photo zijn samen op zoek naar fotograaf die het nieuwe Featured Talent van Olympus zouden kunnen zijn. Deze komt dan terecht in het Olympus Visionairs programma.
https://my.olympus-consumer.com/nl/p/visionariesDenk je dat jij dit nieuwe, onontdekte talent bent, stuur dan je twee beste foto's in. Deze hoeven niet met een Olympus camera gemaakt te zijn, maar leg wel uit waarom dit jouw beste foto's zijn.

Uiteindelijk wordt aan het einde van dit jaar één winnaar gekozen. Deze fotograaf wint een Olympus OM-D E-M1 Mark II met M.Zuiko ED 12-40mm F2,8 PRO objectief ter waarde van € 2.599, en krijgt daarnaast een serie-portfolio in SHUTR.photo magazine. Hierin zullen ook foto's te zien zijn die de winnaar heeft gemaakt met de nieuwe camera.

De winnaar maakt kans om toegevoegd te worden aan het Olympus Visionairs programma. Dit is een Europees programma waarbij de fotograaf echt ambassadeur wordt van het merk. Hij of zij wordt uitgenodigd op exclusieve bijeenkomsten, mogelijkheid om workshops en presentaties te geven en de allernieuwste apparatuur te testen.

Doe mee en stuur je twee beste foto's in op SHUTR.photo.

Reacties (7)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
evpp op 19 april 2017 om 15:49

nooit geschoten is altijd mis...
wie weet...

PtR op 6 april 2017 om 21:14

Heb met knikkende knieën 2 foto's aangeleverd, want het niveau ligt wel erg hoog.

Spijkers op 4 april 2017 om 19:57

even in mijn archief koekeloeren

p9 op 4 april 2017 om 15:05

Dat is leuk ....zal is even gaan zoeken