Meld je gratis aan
Geen verandering op Zoom.nl © Zoom.nl, Instagram, #zoomnl

20 oktober 2017, 11:18

De laatste keer dat ik een blogpost plaatste ging het over komende veranderingen op Zoom.nl en een aantal plannen die we hebben. Het zijn de leukste stukjes om te schrijven. Ik kan wat nieuws brengen en meestal kunnen we Zoom nog leuker maken. Echter, nu gaat het over 'geen verandering'. Dat zou de situatie heel anders kunnen maken. Slecht nieuws op komst? In tegendeel!

Dit is de tijd van het jaar waarin alle nieuwe plannen voor 2018 vastgelegd worden. Ofwel, het moment dat ik me moet melden in de directiekamer. Op het scherpst van de snede onderhandelen we om het budget voor volgend jaar rond te krijgen. Gelukkig had ik dit jaar de financieel directeur al snel aan mijn zijde en is er nieuws dat ik graag deel. In tijden dat alles duurder wordt, door prijsstijgingen zoals inflatiecorrecties en andere economische mechanismen, blijft Zoom.nl volgend jaar voor abonnee's dezelfde prijs. Voor het geval je twee keer met je ogen moet knipperen; De abonnementsprijs blijft volgend jaar hetzelfde! Echt waar. Op dat vlak zal 2018 dus veel op 2017 lijken. Blijft alles hetzelfde? Nee. We hebben voor volgend jaar een verlanglijstje. Dit is voorlopig de laatste keer zijn dat ik over 'geen verandering' schrijf er zijn nog wat leuke nieuwtjes in aantocht.

avatar

Hoofdredacteur Zoom.nl

Reacties (10)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
ali op 27 oktober 2017 om 10:18

mag ik vragen wat de serie van Daniel Laan betekent? Staat er al dagen op en als je het aanklikt blijkt dat de pagina niet bestaat.............. heel vreemd en nog vreemder dat dat niemand van jullie blijkbaar opgevallen is??

ali op 26 oktober 2017 om 16:19

wat toch een voor de gekhouderij met die series die jullie op de voorpagina zetten.
Heb het al een paar maal aangekaart: hebben we nu weer een serie met : pasgeboren kindjes en dan krijgen we b.v. nu een foto uit 2015!!!!
pasgeboren babies, hoezo?
Vind het echt stuitend hoor zo langzamerhand. Waren er geen babies te vinden van recentere datum dan?
En het valt me vaak op dat al die foto's heel veel tags hebben en daar zullen jullie wel uit putten. Da's lekker makkelijk want anders zou je de site moeten bekijken immers....\
Geef dat dan aan; als er mensen zijn (zoals bijvoorbeeld ikzelf) die zoiets nooit doen, kunnen zij de overweging maken ook tags aan te klikken als ze graag in zo'n serie willen staan, het liefst zoveel mogelijk dan, val je het meest op...........

ali op 27 oktober 2017 om 08:20

of ik moet het allemaal verkeerd begrijpen en gaat het helemáál niet om actuele foto's....

PtR op 21 oktober 2017 om 20:52

Wat een futloze kop. Okay, de abonneeprijs blijft hetzelfde en dat is een compliment waard maar in het artikel lees ik hoopvolle veranderingen/ nieuwe dingen. Komop, Zoom, wees trots, wees brutaal en schreeuw de grote en leuke plannen van de daken. Wees een diva op fotogebied, geen zielig meisje met een muisgrijze jurk.

WouterDiemer op 23 oktober 2017 om 09:45

PtR, die blogs gaan nog komen. Geen zorgen. Ik houd mijn kruid om twee redenen nog even droog; 1. We moeten zeker weten dat als we iets aankondigen het binnen afzienbare en voorspelbare tijd plaats gaan plaatsen. Intern zijn we heel enthousiast over wat er komen gaat en is iedereen akkoord. Alleen wil ik 100% zeker van zijn dat we het ook in handen hebben. De ervaring leert mij dat te hoog van de toren blazen uiteindelijk heel erg tegen je werkt. 2. Het tweede blogje over veranderingen stond/staat klaar, maar wilde dit eerst doen en hopelijk kan ik het 'veranderlijstje' in de tussentijd wat laten groeien.

WouterDiemer op 23 oktober 2017 om 11:34

kruid is in dit geval natuurlijk met een -t.

ali op 20 oktober 2017 om 14:50

ik hoop in ieder geval dat je je belofte inlost de Foto van de Dag weer te motiveren want dat was een slechte verandering.... is nog niet gebeurd....

WouterDiemer op 20 oktober 2017 om 15:28

Klopt! Volgende week of de week erop. Ter verduidelijking; op de achtergrond is daar een wissel van de wacht en zodra dat is overgedragen komt de motivatie erbij.

ali op 24 oktober 2017 om 10:21

bedankt; heb inmiddels de eerste motivatie gezien....
nu nog es een keer ingaan op de andere voorstellen die ik en anderen deden bij, ik meende, de favoriete foto's....

ali op 20 oktober 2017 om 15:37

heel fijn, ik miste het erg. Bedankt!