Meld je gratis aan
Julia's Zoom.nl Vlog (6) - Beestenboel! © thumbnail, vlog, 6

29 oktober 2017, 19:30

Altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl? Dat kan! Julia neemt je iedere week mee in een kijkje achter de schermen bij Zoom.nl. Dit keer is het tijd voor Julia's Zoom.nl Vlog nummer 6!

De komende 15 weken gaat Julia op pad met haar camera en laat ze je zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl. De afgelopen week heeft Julia zich weer bezig gehouden met een nieuwe uitdaging. Dit keer heeft zij close-up foto's gemaakt van dieren. Benieuwd wat de resultaten zijn? Bekijk nu de video!Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van de wekelijkse vlogs en andere video's over fotografie? Abonneer dan op het YouTube kanaal van Zoom.nl en mis geen enkele nieuwe video op ons kanaal. Veel kijkplezier!

Reacties (8)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
cheleen op 1 november 2017 om 19:22

Hallo Julia,
goede foto's en leuke ideeën.
Mjn foto: http://zoom.nl/foto/dieren/beer.2879782.html

bentink op 1 november 2017 om 09:26

De foto met de kop van het Damhert achter de kont van een ander hert vond ik echt gaaf.
Mijn bijdrage voor deze week : http://zoom.nl/foto/full/natuur/kikker.2524736.html?object=user&object_id=5761

PtR op 30 oktober 2017 om 12:13

De foto van de geit, die is mooi. Mooi licht!
Maareh, jij geeft ons allemaal tips waar we wat mee kunnen doen maar andersom wil het nog niet zo erg overkomen .....Leg je objectief in de kom van je linkerhand. Dat scheelt echt in bewegingsonscherpte en het staat ook nog eens wat professioneler als je een trui van Zoom draagt. Tot zover mijn goedbedoelde gezanik. Mijn beestje:
http://zoom.nl/foto/dieren/haas.2858689.html?object=user&object_id=124630

Sake-van-Pelt op 30 oktober 2017 om 09:42

Wat ik overigens wel heel erg kwalijk vind, is dat mijn watermerk van de foto afgeknipt is. Ik snap dat dit voor de beeldverhouding van het filmpje nodig is, maar een fotografie site als zoom.nl zou moeten weten dat een watermerk er niet voor niets staat. Als jullie mij hadden gevraagd om een foto op te sturen zonder watermerk had ik dat zonder problemen gedaan.

juliadevries op 30 oktober 2017 om 10:01

Beste Sake,
Het spijt me dat je watermerk van de foto is afgevallen. Zoals je zelf al zegt, kwam het niet goed uit met de beeldverhouding van het filmpje. Als ik het watermerk had laten staan, dan vond ik dat jouw foto niet mooi tot zijn recht kwam, omdat ik dan het onderste deel eraf zou knippen. Ik snap dat een watermerk er niet voor niets staat, maar ik heb in ieder geval je Zoom.nl naam bij de foto gezet. Hopelijk is dat goed?

Dankjewel in ieder geval voor het meedoen, super leuk om te zien dat je zo enthousiast bent!
Vriendelijke groet,
Julia

Sake-van-Pelt op 30 oktober 2017 om 10:04

Ik snap het En met mijn zoom naam er in is het ook wel duidelijk dat hij van mij is

Sake-van-Pelt op 30 oktober 2017 om 09:35

Super tof om geselecteerd te zijn als een van de twee winnaars van de vorige challenge! Konden we nog iets winnen eigenlijk?
Jouw foto van de koe recht van voren vind ik erg tof, maar het damhert en het schaap op de dijk zijn ook erg leuk!

Ondanks dat ik nooit twee weken achter elkaar als winnaar uit de bus zal komen, hier mijn inzending voor de challenge van deze week:
http://zoom.nl/foto/dieren/hiding.2731747.html
Sneeuwluipaarden zijn experts in camouflage. Er is een verhaal van een Sneeuwluipaard met een GPS band en ondanks dat ze precies wisten waar hij op de berghelling zat, konden ze hem niet vinden. Deze heeft nog een hoop te leren! De foto is gemaakt in de dierentuin van Keulen.

constant op 29 oktober 2017 om 22:28

Beste Julia leuke leerzame Vlog .
Ik vind de close-up van het damhert het mooiste.Verrassende compositie.
Hier mijn bijdrage voor de close-up van dieren.
http://zoom.nl/foto/macro/close-up.2747377.html?object=user&object_id=18354
Met vriendelijke groet,
Constant