Meld je gratis aan
Julia's Zoom.nl Vlog (11) - Zelfportret maken in huis! © thumnail, vlog, 11

3 december 2017, 18:32

Altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl? Dat kan! Julia neemt je iedere week mee in een kijkje achter de schermen bij Zoom.nl. Haar elfde video staat online!

Zelfportret maken in huis

De komende 15 weken gaat Julia op pad met haar camera en laat ze je zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl. Deze week gaat Julia aan de slag met het maken van een zelfportret in huis. Benieuwd hoe zij dit aan heeft gepakt? Bekijk het nu in deze video!Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van de wekelijkse vlogs en andere video's over fotografie? Abonneer dan op het YouTube kanaal van Zoom.nl en mis geen enkele nieuwe video op ons kanaal. Veel kijkplezier!

Portretfotografie tips

Wil je meer handige tips over portretfotografie? Bekijk dan dit overzichtsartikel.

Reacties (6)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
bentink op 10 december 2017 om 12:18

Weer een leuke video, op deze manier maak ik ook foto's van bloemen. mijn bijdrage voor deze week is : http://zoom.nl/foto/portret/zelfportret.2640084.html.

constant op 6 december 2017 om 20:35

Mooie leerzame vlog ,leuke creatieve foto uitgekomen. De eerste foto met de lange sluitertijd is mijn persoonlijke favoriet. Aan een zelf portret ga ik me nog maar niet wagen, maar ik hou je Vlogs in de gaten. Felicitaties aan de winnaars .
groetjes,
Constant

mouse58 op 6 december 2017 om 18:22

Leuk dat je mijn architectuurfoto hebt gekozen. Zelfportretten heb ik nauwelijks, maar ik heb er toch nog eentje gevonden. Wel goed zoeken
http://zoom.nl/foto/architectuur/selfie.2854171.html?object=user&object_id=126347

marcovandenarend op 6 december 2017 om 13:16

Gaaf dat je mijn foto hebt uitgezocht!! Mooi compliment! Met een zelfportret ga ik ook wel meedoen

Hij is in ieder geval creatief
http://zoom.nl/foto/overig/museum-voorlinden-selfies.2783137.html?object=user&object_id=146971

Sake-van-Pelt op 4 december 2017 om 09:25

Erg leuke vlog weer! Wat mij betreft heb je bij deze challenge het beste resultaat geboekt tot nu toe! Ik kan mij voorstellen dat je een hoop valse schaamte opzij moet zetten om jezelf op de foto te zetten, dat zou ik zelf tenminste wel hebben. Jij hebt daar na al je vlogs waarschijnlijk minder problemen mee Waar ik nog wel nieuwsgierig naar ben is het verhaal/concept dat je had bedacht voor jouw zelfportretten.
Zelf ga ik mij (nog) niet wagen aan een zelfportret, maar misschien in de toekomst

Ideeën voor een challenge? Je kan denken aan onderwaterfotografie, urbex fotografie (met of zonder model) of fotografie vanuit een luchtballon (of drone fotografie).

juliadevries op 4 december 2017 om 09:56

Dankjewel voor je complimenten Sake, ontzettend leuk om te horen! Het viel inderdaad voor mij wel mee om mezelf op de foto te zetten, haha! Ik heb inderdaad niet meer verteld wat ik in mijn hoofd had, maar mijn idee was om de foto's zo te maken dat ik 'out of the dark' zou komen. Bij de foto's met een langere sluitertijd wilde ik proberen om twee gezichten te creëren, omdat sommige mensen dat wel eens hebben, haha.

Toffe ideeën voor een challenge! Ik ga ze zeker meenemen, dankjewel!