Meld je gratis aan
Julia's Zoom.nl Vlog (13) - Finale van Het Pefecte Plaatje! © thumbnail, vlog, 13

17 december 2017, 18:04

Altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl? Dat kan! Julia neemt je iedere week mee in een kijkje achter de schermen bij Zoom.nl. Video nummer 12 is deze week aan de beurt.

Finale van Het Perfecte Plaatje

De komende 15 weken gaat Julia op pad met haar camera en laat ze je zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl. Deze week was Julia bij de finale van het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. Benieuwd hoe het was? Bekijk het nu in deze video!Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van de wekelijkse vlogs en andere video's over fotografie? Abonneer dan op het YouTube kanaal van Zoom.nl en mis geen enkele nieuwe video op ons kanaal. Veel kijkplezier!

Reacties (11)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
yull op 21 december 2017 om 21:42

Gewoon Nederlands gebruiken is echt niet verkeerd, blijft onze moedertaal!

caveraver op 19 december 2017 om 22:53
bentink op 19 december 2017 om 22:28

Bij deze mijn bijdrage.
http://zoom.nl/foto/reisfotografie/op-stoom.2894537.html?object=user&object_id=5761

Sake-van-Pelt op 18 december 2017 om 09:09

Leuke video weer! Ik ben heel erg benieuwd naar de challenge die volgende week in de video te zien is, al kan ik daar waarschijnlijk helaas niet aan mee doen omdat ik volgende week maandag voor 2 weken naar Jordanië ga. Je kan mij zeker niet alvast verklappen wat de challenge wordt?

Voor de challenge van deze week is dit mijn inzending:
Het sneeuwde in Nederland en dat levert altijd mooie plaatjes op. Toen we langs deze boom liepen zag ik die ene kraai of kauw zitten in het enige stukje waar niet veel takken zaten. Eigenlijk te perfect om voor te stellen! De foto heb ik bewust vierkant uitgesneden, dat doe ik niet vaak, maar in dit geval leek mij dat de beste en enige manier om de mysterieuze sfeer aan de foto mee te geven. De boom pas net aan in het frame waardoor het allemaal net wat meer lading krijgt. Vandaar ook die titel 'Square Crow', de vierkante uitsnede en de kraai.

http://zoom.nl/foto/landschap/square-crow.2893422.html