Upload jouw foto's
Top 10 mooiste portretfoto's van 2017 op Zoom.nl © top10, portret, portretfotografie, 2017

23 december 2017, 10:00

Meer dan 10.000(!) foto's zijn er dit jaar geplaatst in de catagorie portret! Deze tien foto's sprongen er volgens de redactie het meest tussenuit.

Volg ook een fotografiecursus bij de Zoom Academy

Ben je nu portretfotograaf, macrofotograaf of fotografeer je liever landschappen? Of wil je alle geheimen van Photoshop of Lightroom leren? Voor elke fotograaf bieden we een passende cursus vol tips, leerzame video's en gestructureerde uitleg.

Bekijk ons uitgebreide aanbod van online fotografiecursussen in de Zoom Academy en start direct met jouw persoonlijke cursus!

Momenteel kun je aan de slag met de cursussen Trouwfotografie, Compositie, Beroepsfotograaf, Licht en belichting, Lightroom, Photoshop, Portretfotografie, Reisfotografie, Macrofotografie, Landschapsfotografie en Smartphonefotografie .

Gemiddelde beoordeling: 8,5

"Erg tevreden. duidelijke uitleg en duidelijke video's. Voordeel is ook dat je nog eens terug kan kijken. Ik kijk uit naar een volgende training."
- John R

Naar de Academy


Top 10 mooiste portretfoto's op Zoom.nl

Ogen die je blik grijpen en een naadloze afwerking van het totaalbeeld; dat maakt een portretfoto onderscheidend. Daarnaast is het ook lastig om zelf daarin nog een duidelijke en herkenbare stijl neer te zetten en met unieke en verfrissende concepten te komen. Deze tien zijn daar zeker in geslaagd!

Zelf ook aan de slag met portretfotografie? Je leert er alles over in deze video's!

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn