Upload jouw foto's
Julia's Zoom.nl Vlog (14) - Unboxing Panasonic G9! © Video, thumbnail, vlog

24 december 2017, 19:58

Altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl? Dat kan! Julia neemt je iedere week mee in een kijkje achter de schermen bij Zoom.nl. Bekijk nu vlog nummer 14!

Unboxing Panasonic G9

De komende 15 weken gaat Julia op pad met haar camera en laat ze je zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl. Deze week geeft Julia je een preview van de Panasonic G9. Benieuwd hoe deze camera eruit ziet? Bekijk dan nu de video!Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van de wekelijkse vlogs en andere video's over fotografie? Abonneer dan op het YouTube kanaal van Zoom.nl en mis geen enkele nieuwe video op ons kanaal. Veel kijkplezier!

Reacties (12)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Sake-van-Pelt op 8 januari 2018 om 13:03

Wederom een leuke vlog en helaas is het ook de laatste! Ik vond het erg leuk om je vlogs te kijken en ik denk vele met mij! Ik heb je zien groeien en dat is erg leuk om te zien! Leuk dat je in je vrije tijd actief wilt blijven voor Zoom! Ik denk dat dit erg goed kan zijn voor Zoom! Heel veel succes bij het vervolg van je studie!

PtR op 26 december 2017 om 16:12

Zoom, Nikon D7100 met mooi glaswerk ruilen voor deze Panasonic set? Vind het wel wat, zeker met dat Leica glas. Het is wel een setje van een kleine 5.000 euro. Wat een geld.

constant op 25 december 2017 om 08:15

Weer een leuke leerzame Vlog, goede duidelijke uitleg lijkt me een bijzondere camera,zeker voor sportfotografen.Fijne feestdagen en alvast veel geluk en gezondheid voor 2018.Jammer dat je weggaat, en veel succes op school.Ik kijk uit maar je maandelijke Vlog.