Upload jouw foto's
UPDATE: Onmisbare camera accessoires | VLOG Toine Westen

13 juni 2018, 10:00

Wil je meer weten over verschillende camera-accessoires? Zoom.nl vlogster Toine Westen legt het jou uit! Tweewekelijks komt er een nieuwe vlog uit. Toine gaat je een paar belangrijke camera-accessoires laten zien. Zo kom je niet alleen te weten hoe deze accessoires werken, je leert namelijk hoe je deze kunt gebruiken om je foto's te verbeteren.

Teleconverters en tussenringen

Wil je meer halen uit je objectieven, bijvoorbeeld een groter bereik of een kleinere scherpstelafstand? Dan kun je gebruikmaken van tussenringen en teleconverters. In deze video vertelt Toine Westen over de mogelijkheden.

UV-filter

Je hebt vast wel eens gehoord van UV-filters, polarisatiefilters en grijsfilters. Toine bespreekt ze allemaal. In deze video legt ze de UV-filter uit:

Filters

In de eerste vlog van Toine besprak ze het UV-filter. In deze video legt ze uit hoe een polarisatiefilter, grijsfilter en een grijsverloopfilter werkt:

Zonnekap

Het gebruik van een zonnekap kan best handig zijn. In deze video legt Toine uit hoe een zonnekap werkt en waar je het voor kunt gebruiken:

Polarisatiefilter

Toine legt je in deze video uit hoe je met het polarisatiefilter refecties kunt versterken of verminderen:

Grijsfilters

In de vlog 'filters' vertelde Toine al wat over een grijsfilter. In deze video gaat ze hier wat dieper op in:

Grijsverloopfilters

In deze video legt Toine uit waar je een grijsverloopfilter doet en hoe je deze kunt gebruiken:

Kleding

Wil je weten welke kleding handig is bij het fotograferen? In deze video geeft Toine kleding tips:

Tassen

In deze vlog geeft Toine advies over cameratassen zodat je een cameratas kunt uitkiezen die bij jou past:

Statieven

Toine bespreekt verschillende statieven zodat je een statief kunt uitkiezen die bij jou past:Wil je nog meer uitleg over andere onmisbare camera-accessoires? Abonneer dan op het YouTube kanaal van Zoom.nl om meer te weten te komen.

avatar

Mijn naam is Toine Westen. Als professioneel fotograaf heb ik me gespecialiseerd in natuur- en landschapsfotografie. Met veel plezier deel ik mijn kennis via o.a. blog-artikelen, presentaties en fotoworkshops in de Lage Landen en het Hoge Noorden. Wil jij graag 7 supertips voor een betere scherpte en meer diepte in je foto’s? Download dan mijn gratis e-book: www.fotograferenindenatuur.nl/tips

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn