Meld je gratis aan
Ga gratis met Zoom.nl mee naar Parijs voor unieke Nikon workshop! © IDG NL

28 februari 2018, 13:16

We gaan iets bijzonders doen: in het teken van Nikon Learn & Explore reizen we met drie Zoomers naar Parijs, om daar een unieke workshop te volgen van topfotograaf Little Shao! Tijdens de shoot testen we de nieuwste Nikon objectieven en verkennen we de stad. Wil jij tussen 20-22 maart gratis mee naar Parijs, inclusief vervoer, eten & drinken en overnachting? Geef je dan nu op!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?

Als je een objectief echt goed wilt testen, moet je natuurlijk naar een prachtige fotogenieke locatie, en wat is er nou mooier dan de binnenstad van Parijs?! In samenwerking met Nikon bieden we daar een unieke workshop aan van topfotograaf Little Shao, die ons gaat leren hoe je bijzondere portretfoto's maakt:

Foto @ Little Shao

Parijs verkennen

We volgen niet alleen zijn workshop op een prachtige locatie, er is ook ruimte om zelf met verschillende Nikon objectieven rond te lopen in de stad. Zo kun je de nieuwste Nikon objectieven echt goed aan de tand voelen! Uiteraard worden de resultaten van de Little Shao workshop en de reis ook in Zoom.nl gepubliceerd!

Hoe kun je mee?

Om tussen 20 en 22 maart gratis met ons mee te kunnen naar Parijs heb je nodig:

  • - Een Nikon spiegelreflexcamera
  • - Een Zoom.nl account
  • - Enige ervaring met fotograferen
  • - We verwachten een geschreven review van de objectieven die je ter plekke test


Als je wordt gekozen om mee te gaan, ontvang je hier uiterlijk vrijdag 9 maart bericht van. De workshop wordt gegeven in het Engels.

Reacties (10)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
xipe op 17 juni 2018 om 13:36

Dit lijkt mij zo geweldig om ook eens mee te maken... komt er nog een herhaling hiervan? Dan geef ik mij heel graag op hiervoor.

Sjouk op 9 maart 2018 om 11:09

Oooh, lees het nu net....lijkt me zó leuk !

bkekeukens op 8 maart 2018 om 19:32

Zou een geweldige ervaring zijn! Zou heel graag wat objectieven van Nikon willen testen. Ben nu aan het rondkijken voor een uitbreiding van mijn objectieven, maar mocht ik uitgenodigd worden voor deze workshop dan wordt de keuze hopelijk ietsjes makkelijker.

MatthijsJ op 7 maart 2018 om 19:17

Een portretfoto maken onder de Eiffeltoren of voor de Sacre Coeur! Lijkt me geweldig! En zo zijn er nog wel een paar plekjes te bedenken in Parijs, denk ik.

Marinus de Jong op 7 maart 2018 om 17:45

Een unieke gelegenheid en een prachtig initiatief van Zoom om in de praktijk de nieuwste objectieven van Nikon te kunnen testen.

sandrakuijpers op 7 maart 2018 om 17:19

Als student photographic design lijkt me dit een super aanvulling op mijn opleiding bij de Fotovakschool te Boxtel. Ik fotografeer al jaren met Nikon en ben dan ook echt een nikon fan. Fingers crosst dat ik erbij mag zijn.

joost-mortier op 6 maart 2018 om 23:08

Dit zou een unieke beleving en leermoment zijn. Momenteel in laatste en vijfde jaar fotografieopleiding.

Elsebe op 6 maart 2018 om 20:44

Wat een ongelofelijk gave manier om mijn kennis uit te breiden!

karinvogt op 6 maart 2018 om 20:12

Heel bijzonder initiatief, lijkt me echt geweldig !

Yol op 6 maart 2018 om 19:17

Wat een leuk initiatief! Komt dat er ook voor Canongebruikers?