Meld je gratis aan
NIEUW: Zoom Academy | Fotografie Cursus Landschapsfotografie © Zoom.nl

7 juni 2018, 10:34

Zoom.nl heeft sinds vandaag iets nieuws. De Zoom Academy. Weken, maanden en bijna een jaar moesten we onze lippen stijf op elkaar houden. We maakten met Zoom.nl snode plannen. We trokken ons diep terug in de Zoom-bunker. Als redactie gaan we graag op pad met Zoomers, bezoeken we beurzen, bloggen we graag maar zelfs onze leukste hobby's moesten even op een laag pitje. Tot vandaag.

Wil jij meer weten over de fotocursussen van de Zoom Academy? Bekijk dan hier het cursusaanbod van de Zoom Academy.

De Zoom Academy is een compleet nieuw onderdeel van Zoom.nl. Fotografen kunnen nu stap voor stap beter leren fotograferen. Via tekst, foto's, video's, vragen en opdrachten.

Ter test hebben een aantal Zoomers al een sneak preview gehad.
Toen we tijdens de test naar de waardering keken, werden onze stoutste dromen overtroffen. De Zoom Academy werd met een 8.4 gewaardeerd en we kregen zeer waardevolle feedback. Dagen lang liepen we op een roze wolk. Wij zijn de testers daarom ook zeer dankbaar. De feedback hebben we verwerkt en we moesten nog het een en ander bouwen zodat de toegang tot de Academy ook vanuit Zoom goed verloopt.

De fotografie cursussen in de Zoom Academy zullen zo gevarieerd mogelijk worden. We beginnen vandaag met de fotocursus Landschapsfotografie en ik kan je al verklappen dat er meer trainingen in de coulissen staan te wachten zoals de cursus Portretfotografie Macrofotografie, Reisfotografie en Smartphonefotografie. Voor nu gaan we rondom deze lancering allerlei leuke acties doen en hopen we je snel te verwelkomen op de Zoom Academy!

avatar

Hoofdredacteur Zoom.nl

Reacties (5)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
steven1966 op 11 juli 2018 om 17:06

Heb juist de cursus 'Basiscursus Smartphonefotografie' gedaan en ben met vlag en wimpel geslaagd.
Je leert er enkele kneepjes bij.
PRACHTIG, nu kan ik wat meer dan enkel macrofotografie met de smartphone.
BEDANKT.

Karssies1986 op 9 juni 2018 om 20:30

Ik had een account aangemaakt voor de cursus landschapfotografie, maar ik kan nu niet meer inloggen. Is er een proefperiode voorbij en moet ik nu een nieuw account aanmaken, of doe ik iets niet goed? Wel super hoor deze stap die jullie maken!

remcat op 13 juli 2018 om 17:28

Same heren. "Er is geen account met dit emailadres". Terwijl ook ik de cursus landshapsfotografie heb gedaan. En ook geen mogelijkheid om een nieuw account aan te maken. Dus: help

Roxie1 op 7 juni 2018 om 21:05

Wat een gave toevoeging van zoom.nl
Ik heb alleen een vraagje over de cursus.
Hoe lang mag je erover doen en blijft de cursus beschikbaar?

Mvg,

Roxie1

wdiemer op 8 juni 2018 om 16:18

Zolang jij maar wil en eenmaal de bestelling gedaan houden we de cursus beschikbaar.