Meld je gratis aan
Doe mee met de Fotowedstrijd 'Met oog voor Afrika'  © djoser, fotowedstrijd, zoom

23 juli 2018, 23:05

Doe mee met de Fotowedstrijd 'Met oog voor Afrika' van Djoser en maak kans op een reischeque t.w.v. € 1500,-Samen met Djoser gaat Zoom.nl op zoek naar bijzondere reisfoto's gemaakt in Afrika. Natuur, cultuur en interactie met de lokale bevolking! Doe mee met de fotowedstrijd van Djoser en maak kans op een reischeque van € 1500,-

Stuur ons je favoriete foto, die het continent door jouw ogen laat zien. De rijke natuur, een hartelijke ontmoeting met de lokale bevolking of een beeld van de unieke cultuur. Op reis maak je van alles mee! En natuurlijk leg je dat vast op de gevoelige plaat. Foto's zijn ten slotte de kostbaarste souvenirs.

Stuur jouw favoriete foto in en maak kans op een Djoserreischeque t.w.v. € 1500,-


Meedoen


Voor deze fotowedstrijd geldt het thema 'met oog voor Afrika'. We zijn op zoek naar jouw eigen blik op dit continent. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 20 september 2018. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.

Doe nu mee

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn