Meld je gratis aan
Fotowedstrijd: maak kans op de Panasonic Lumix DC-G9LEG-K t.w.v. € 2.299,- © panasonic - DC-G9LEG-K

5 september 2018, 10:05

Doe mee aan de fotowedstrijd Puur Natuur, stuur jouw mooiste natuurbeeld op, en maak kans op de nieuwe Panasonic Lumix DC-G9LEG-K.

Leg je camera alvast klaar, want wij dagen je uit om de mooiste natuurbeelden vast te leggen. Panasonic organiseert in samenwerking met Zoom.nl een toffe en vooral uitdagende natuurfotowedstrijd die je niet mag missen. En door deelname maak je kans op het nieuwste topmodel van Panasonic, de Lumix DC-G9LEG-K!

Tip! Vergroot je kans om te winnen. We zijn opzoek naar pure, rauwe en zo min mogelijk bewerkte foto's.

Meedoen

Voor deze wedstrijd zijn we op zoek naar een serie foto's met het thema 'natuur'. Je uploadt in totaal drie foto's die één serie vormen, hierbij schrijf je een motivatie en je stuurt deze tegelijk in. Wanneer de wedstrijd is afgelopen worden de foto's beoordeeld door Panasonic en de redactie van Zoom.nl. De top 25 wordt uiteindelijk uitgenodigd op een toffe locatie in Nederland voor een feestelijke uitreiking van de winnaars.

Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op zoom.nl/registreer. Stuur daarna meteen je serie met drie foto's en motivatie in! Deelnemen kan tot 31 december 2018. Zorg dat je de ingezonden foto's met de hoogst mogelijke resolutie bewaart.

Doe nu mee!Een Panasonic Lumix DC-G9LEG-K t.w.v. €2.299,-Een Zoom.nl-pakket met o.a. cameratas, bidon en een abonnement op Zoom.nl t.w.v € 150,-Een jaarabonnement op Zoom.nl t.w.v. € 66,-Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
hotmaillogin op 2 november 2018 om 07:03

Hotmail is the second most used emailing service behind Google’s Gmail, with more than half a billion users worldwide. Click hotmail login account free.

Blunder op 25 september 2018 om 20:47

Onbewerkte foto’s zijn niet meer van deze tijd.