Upload jouw foto's
Team Zoom.nl wenst je fijne feestdagen © IDG NL

21 december 2018, 14:55

Nog heel even en de kerstvakantie begint voor velen en ook een groot deel van de redactie gaat op verlof. Daarom wensen we je bij deze fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!

Zoom.nl in 2018...

Voor de vaste bezoeker is het misschien geen verrassing maar dit jaar stond in het teken van de Zoom Academy. De aanloop naar de lancering was onzichtbaar, maar het project begon al eind 2017. Ondertussen krijgen we steeds meer cursussen en breiden we het aanbod en de variatie daarin gestaan uit.

2018 was ook het jaar waarin we met Zoomers naar Canada afreisden, in een helikopter stapten en vele andere gratis workshops konden aanbieden waardoor we met vele Zoomers gezellige dagen hadden. We kunnen nu al zeggen dat we dit komend jaar proberen te overtreffen.

Tot slot was het ook het jaar waarin we een paar mooie getallen aantikten; ruim 50.000 likes op Facebook, 25.000 volgers op Instagram en (bijna) 10.000 abonnee's op ons Youtube-kanaal en 319.000 foto's op Instagram met de hastag #zoomnl.

Daarmee was 2018 een uitzonderlijk goed jaar en wordt het hard werken om dit te evenaren.

Zoom.nl in 2019...

Bij terugblikken hoort ook vooruit kijken. We zullen uiteraard veel met de Zoom Academy doen, niet alleen vanachter ons bureau maar we zullen ook regelmatig de Zoom-bunker verlaten en met jou op pad gaan. Hou ons in de gaten zou ik zeggen. :)

Alle fotografen die we online en offline tegenkomen willen we volgend jaar graag op de wenken bedienen. Met alle kanalen en mogelijkheden die we met Zoom.nl hebben moeten we een heel eind komen. Dus leggen we ons oor graag te luister bij je en ben je altijd welkom om je ideeën door te geven.


Aan elke Zoomer: fijne feestdagen en tot volgend jaar!


Hans, Maarten, Theske, Marcel en Wouter

avatar

Content Director Zoom Academy

Reacties (5)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
shipnet op 24 december 2018 om 09:28

Bij deze wensen wij jullie allemaal een Fijn e Kerst en een Super Gezond Foto jaar 2019 Toe.
Heerlijk dat deze site bestaat.
Bedankt.
John

marka op 21 december 2018 om 21:58

dank jullie wel .
ik wens iedereen mooie dagen toe.
en ik vind het nog steeds fijn om op zoom mijn fotoos te plaatsen.
en het blad daar kijk ik altijd naar uit.
groetjes marian

PtR op 21 december 2018 om 21:43

Of de Zoom dit jaar verfrissender was dan voorgaande jaren, weet ik nog niet zo maar ik heb er alle vertrouwen in. Voorlopig verslind ik jullie Shutr.

dylano op 21 december 2018 om 18:34

dank voor de wensen ..jullie ook een mooie en succesvol jaar gewenst...ik plaats mijn foto's nu al zo'n tien jaar op zoom..en dat heeft mij veel gebracht...veel geleerd en mezelf kunnen ontwikkelen waarbij ik hoop dat ik mooie foto's heb kunnen plaatsen op zoom..
maar haast net zo belangrijk..de contacten die ik heb opgedaan..vriendschappen...resulterend in samen op pad gaan..plezier.. dat zou ik niet hebben willen missen...
fijne en liefdevolle kerst voor jullie!
hanny