Upload jouw foto's
Nieuwe editie SHUTR.photo magazine!  © shutr, magazine, nieuw

22 december 2018, 14:31

Inspiratie en exposure, dat is wat SHUTR.photo biedt. Het is een fotografiemagazine waarop de beste fotografen in contact met de meest fervente beeldliefhebbers worden gebracht. De nieuwste editie is nu uit!

De nieuwe editie van SHUTR.photo ligt in de winkels! Naast weer negen eigengereide portfolio's komt deze keer de fotografie als vak aan bod en hoe fotografen zichzelf opnieuw uitvinden. Ook spreken we verschillende fotografen die voor hun foto's een eigen wereld construeren, vertellen een aantal stadsfotografen wat hun erebaan inhoudt, bespreken we hoe studenten op fotoacademies een eigen draai geven aan de traditionele papieren magazines, en nog veel meer! De omslagfoto is gemaakt door May Xiong.

SHUTR.photo magazine

SHUTR.photo biedt naast de beste fotografie, diensten voor fotografen, zoals verkoop van hun foto's, waarbij de opbrengst aan de fotografen ten goede komt, en mogelijkheden om hun fotografie onder de aandacht te brengen van mogelijke opdrachtgevers, musea en andere instellingen. Eén van die diensten is exposure in een premium fotomagazine van 160 pagina's.

SHUTR.photo biedt zowel online als in print inspiratie, adembenemende portfolio's, oud en nieuw fotografietalent, beeldverhalen, fototrends, -techniek en nog veel meer. Met veel ruimte voor beeld onderscheidt SHUTR.photo magazine zich van de andere bladen. Ook wil SHUTR.photo magazine een verbinding leggen tussen de professionele amateur en de professionele fotograaf en hun werk onder de aandacht brengen van beeldliefhebbers.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn