Upload jouw foto's
Olympus fotochallenge #3 macrofotografie live © nb, ad, olympus

8 januari 2019, 18:29

De derde, en een na laatste challenge staat in het teken van macrofotografie. Een thema waar geen van de challengers ervaring mee heeft, extra spannend dus! Enthousiast, moe en voldaan. Maar wie wint deze challenge? En maakt kans op een plek in de finale naar Griekenland?

De challengers waren tijdens deze challenger wat relaxter dan de eerste twee challenges. Kwam het door de ervaring van de eerste twee opdrachten? Of door de ontspannen sfeer van de locatie, de Orchideeënhoeve? Ze ging er in ieder geval vol voor!

3, 2, 1 en start

De challenge? Maak een macrofoto met een mooi kleurenpallet. Een lastige opdracht, want vlinders hebben vaak mooie kleuren, maar zijn onverwachts en vliegen zo weg. Geen van alle heeft ervaring. José ziet de challenge wel zitten, maar al gauw krijgt zij een black out en weet even niet meer wat ze moet doen. Daar is geen tijd voor want ze heeft maar 30 minuten de tijd...

Ondertussen is Wim te vinden bij de Lori's. Mooie modellen, maar erg onverwacht, Wim probeert ze te koesteren. Terwijl Edwin in de vlindertuin heen en weer aan het vliegen is om de perfecte foto te schieten en andere fotografen weg te jagen.

De winnaar

Wie o wie gaat deze derde challenge winnen? En komt hierdoor een stapje dichterbij de finale? Bekijk nu snel onderstaande video. Ben jij het eens met de jury? Of heb jij een andere favoriete foto!?

. De Olympus Challenge maken we in samenwerking met Olympus. Meer informatie over de challenge of eerdere video's? Ga naar zoom.nl/olympuschallenge

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn